Krize honila ve Tvrdonicích

Magazín Krize v ČR se rozhodl pro čtvrtý podnik v rámci Přeshraničního sportovního poháru postavit svůj vlastní tým.

projít na článek

Cyrrus k aktuální krizové situaci v USA

Tak se nám to v ekonomice pěkně mele, Krize v ČR je správnou platformou pro diskuzi. I když lépe by bylopsát na serverech - Krize v USA, Krize v Eurozóně, Krize středního věku.

projít na článek

Ikaros: Víme, jak z krize ven!

Krach nízkonákladové letecké společnosti SkyEurope, neustále se prohlubující krize v ČSA – to jsou indicie toho, že ekonomická krize se nevyhýbá ani letecké dopravě. Aby se letečtí dopravci uživili a mohli lépe konkurovat levnějším autobusům, hledají stál

projít na článek

Sumo vánoční besídka. Tým Krize opět bez medaile.

Tradičně příkladná organizace akcí Přeshraničního sportovního poháru, skvělí lidé a zábava. Krize s malým "k" byla tuto sobotu poražena a v tomto ohledu zvítězil každý, kdo se zúčastnil.

projít na článek

Ekonomická krize má dopad i na útulky

Zdálo se, že pandemie koronaviru pomohla k adopci mnoho psům a kočkám. Během několika vln epidemie se lidé nemohli potkávat a jediným kontaktem pro ně bylo zvířátko. A jediné útočiště byly procházky v přírodě. To se ale vlivem zdražování energií, potravin

projít na článek

Mezinárodní den bez krize

Proč dělat radost pouze jednotlivcům či malým skupinám. Je třeba se posunout mnohem dál. Zkusím udělat radost lidem na celám světě, vyhlásím Mezinárodní den bez krize.

projít na článek