Krakenova zimní výbava

Po sérii rad a tipů na zimní bushcraftění, jsem si říkal, hodím pár odkazů na vybavení, které rád používám. Zimní vybavení má drobnou nevýhodu, je velké, ... Článek Krakenova zimní výbava se nejdříve objevil na BushcraftPortal.cz.

projít na článek

Zimní bundy: Najděte si tu pravou hřejivou!

Už se blíží. Je neúprosná, chladná a na druhou stranu pohádkově krásná. Zima je za rohem a my přicházíme s tipy na zimní bundy, abyste nezmrzli a zároveň vypadali skvěle! Navíc přidáme tip, jak pořídit zimní bundy se slevou!

projít na článek

České hory levněji? Poradíme, jak ušetřit na zimní dovolené

Zimní dovolená vás nemusí stát majlant! Kde všude můžete ušetřit, když jedete na hory? Přinášíme vám několik tipů, jak ulehčit peněžence a užít si skvělou zimní dovolenou.

projít na článek

Pořiďte si levnější zimní pneu s cashbackem

Listopad nám pomalu začíná klepat na dveře, což pro všechny řidiče znamená jediné. Je načase začít řešit výměnu letních pneumatik za zimní. Pokud vám ty staré již dosloužily, je nejvyšší čas poohlédnou se po nových. Poradíme vám, jak na nich můžete ušetř

projít na článek

7 tipů, jak ušetřit na zimních pneumatikách

Chcete co nejvíce snížit náklady na výměnu letních pneumatik za zimní? Připravili jsme pár jednoduchých tipů. Pořiďte si zimní pneu za nejlevnější cenu! Jak díky cashbacku ušetříte a získáte ty nejlepší ceny? Poradíme mnohem víc!

projít na článek

Stylové a hřejivé zimní bundy: Na Zaful s cashbackem 9 %!

Pokud chcete mít jistotu, že se nenachladíte, je třeba pořádná bunda nebo kabát. Kde ale sehnat levné trendy kousky? Obchod Zaful nabízí moderní zimní oblečení, které budete mít díky Tipli navíc se slevou!

projít na článek