KRABICE OD BOT

Velmi ráda bych upřímně poděkovala všem třídám, které se zúčastnily akce „Krabice od bot“ a připravili tak dárky pro děti, které jsou momentálně v tíživé situaci.

projít na článek

Krabice s víkem

 Produkt  krabice s víkem a s možností potisku  Velikost 01  š = 200 mm h = 200 mm v = 90 mm  Velikost 02  š = 205 mm h = 145 mm v = 33 mm  Jiné velikosti  na přání je možné zhotovit krabičky i v jiných velikostech  Možnost potisku  ofset, sítotis

projít na článek

Luxera Emithor 48303 Step light LED 480 Kč

Svítidlo Step light je určeno k osvětlení schodiště nebo chodby. Vkládá se do montážní krabice určené k montáži vypinačů a zásuvek. Montážní krabice není součástí balení.

projít na článek

Luxera Emithor 48302 Step light LED 444 Kč

Svítidlo Step light je určeno k osvětlení schodiště nebo chodby.Vkládá se do montážní krabice určené k montáži vypinačů a zásuvek. Montážní krabice není součástí balení.

projít na článek

Krabice na FRAM, kterou si prostě (asi) necháte!

FRAM posíláme poštou … v krabici! Jednou nás napadlo, že vytvoříme krabici jak malovanou. Nebo spíše malovanou krabici tak krásnou, že si jí budete chtít nechat. Tím zabráníme tomu, aby měla krabice jepičí život. Je krásné, když se věci užívají dlouho a t

projít na článek

Fujinon XF90mm F2 R LM WR - geniální chrastil

Když v poslední době dorazí krabice od Fujifoto.cz, vždy to znamená radostnou událost. S velkou nedočkavostí jsem rozbalil i tu poslední, na kterou jsem čekal, a která skrývala opravdový skvost - Fujinon XF90mm F2 R LM WR.

projít na článek