Kouzla lásky

Jaké kouzlo lásky nejvhodněji zvolit ve své situaci? Můžu mít milostných kouzel i více? Kouzlo lásky je nejlépe vybrat dle momentální potřeby. Uvědomit si co konkrétně od vztahu očekáváte a dle svých požadavků si vybrat nejvhodnějí kouzlo. V případě potřeby lze zvolit více milostných kouzel najednou např. vztahové kouzlo kouzelné srdce s kouzlem věrnosti a vášně.

projít na článek

Přírodní bytosti, mé největší lásky

Album Ze života opadávajících lístků si můžete prohlédnout ZDE. Mé jmenovce Kůrovské aneb Jak se žije bytostem z kůry v době postkůrovcové naleznete ZDE. Kořeny, větve, houby, kameny ZDE.

projít na článek

PF 2024

Všem našim pacientům přejeme do nového roku 2024 hodně štěstí, lásky, radosti a především pevné zdraví! The post PF 2024 appeared first on smartMED - MUDr. Jana Klečková, praktický lékař Praha 3.

projít na článek

Těhotenství a konopí

Těhotenství, zázrak, kdy z Vašeho těla roste nový život. Věnujte si ještě více péče a lásky i za přispění přírodní konopné kosmetiky a konopných potravin. Nezapomínejte na vyváženou stravu a speciální péči věnovanou pokožce.

projít na článek

Závislost na alkoholu

Slovo alkohol pochází z arabského al-kahal, což znamená jemná substance. Je jakýmsi předpisem na relaxaci, kterému rozumí všechny kultury světa. Jde však o drogu s rozpornými účinky. V jedné minutě v nás vyvolává pocity lásky, která se snadno může změnit

projít na článek

Léčebný kámen s netradiční barvou

Nejsou pro vás meditace a léčebné vlastnosti minerálů cizím pojmem? Pak možná budete znát i kunzit, který je považován za kámen s velmi silnými léčebnými vlastnostmi. Používá se při problémem s cévami nebo srdcem. Též účinně bojuje s bolestmi kloubů a sva

projít na článek