Konec spekulacím, víme jaká je nová tiskárna od Průši a kolik stojí. Německý e-shop neu...

- Hardware Josef Průša dnes, v úterý, napsal na twitter "Wednesday is the new Friday". Pátky totiž bývají dnem nejrůznějších novinek. Na jaké oznámení se můžeme ve středu těšit? Nějaké indicie už máme. K tweetu přidal i video tiskárny, která tiskne neskutečně rychle. Update 1: Německý e-shop neuhlídal fotografie připravované 3D tskárny - přivítejte MK4. Je na ní spousta práce, vypadá skvěle a přináší mnoho nového. Video na konci článku! Update 2: Víme cenu nové tiskárny MK4. Překvapí vás!

projít na článek

Jak ušetřit? Kolik stojí nabití elektrokola?

Toto téma je stále a více aktuální! Kolik stojí nabití elektrokola? Kolik stojí jeden kilometr na elektrokole? Jaký je cenový rozdíl dopravy autem a na elektrokole? ...na všechny tyto otázky dostanete odpověď v tomto videu.

projít na článek

Heidelberg

Přesedláváme na novou značku měníme ofsetové technologie na německý Heidelberg. The post Heidelberg appeared first on ABC Tiskárna.

projít na článek

Průmyslová DTG tiskárna Epson SC-F3000

Tiskárna SureColor SC-F3000 je nejnovější a nejpokročilejší DTG tiskárna nabízející spolehlivost, rychlost a úsporu nákladů o 70% v porovnání s modelem F2100. Pokud jste produkční firma zaměřená na digitální potisk textilu, tak tady se dostáváme s náklady

projít na článek

Prezentace tiskových řešení EPSON - 13.3.2019 Košice

Ve spolupráci s firmou FOR SIGN, s.r.o. Vás zveme na prezentaci tiskových řešení EPSON. Kdy a kde? 13.3.2019, Košice, Hotel Dávid. Co bude k vidění a vyzkoušení? Ekosolventní tiskárna EPSON SC-S80610 DTG tiskárna na trička EPSON SC-F2100 Sublim

projít na článek

Přebíráme zakázky Dastaxu!

Tiskárna Dastax z Jindřichova Hradce předává své klienty ABC Tiskárně. The post Přebíráme zakázky Dastaxu! appeared first on ABC Tiskárna.

projít na článek