Koncert pro Kačku 2023

V pátek 14. dubna od 19.00 v kostelíku U Ježíška pořádáme další Koncert pro Kačku 2023. Přijďte si spolu s námi poslechnout báječnou folkovou muziku! Tradičně Petr Merxbauer a jeho letošní host Michal Willie Sedláček. Koncert je věnován všem, kteří opustili tento svět z vlastního rozhodnutí. Přesto není žádnou tryznou, je láskyplnou vzpomínkou a vyjádřením podpory rodinám, které se přes velkou bolest a ztrátu potýkají i se stigmatizací a nálepkováním. Připomínat si těžká témata, bořit mýty a stírat stigmatizace neznamená jen plakat. Zveme Vás na večer plný báječné folkové muziky. Na večer, který je věnován všem, kteří odešli z tohoto světa dobrovolně. Na večer láskyplných vzpomínek. Na večer, kde jste všichni vítáni. Svojí přítomností vyjádříte podporu všem zasaženým rodinám, rodinám, kde jejich člen z nejrůznějších důvodů neunesl tíhu bytí. Ale přesto je stále milován a nezapomenut. Přijďte si s námi poslechnout vynikající muziku, vyjádřit podporu, bořit mýty a nebát se těžkých témat. Za podporu i za sdílení a šíření dál! Článek Koncert pro Kačku 2023 se nejdříve objevil na Plzeňská zastávka.

projít na článek

Vánoční koncert ZŠ Rybniště 15. prosinec 2023

Jak dopadl vánoční koncert ZŠ Rybniště? Článek Vánoční koncert ZŠ Rybniště | 15. prosinec 2023 se nejdříve objevil na Vandej studio.

projít na článek

KONCERT: BÉLA FLECK

Festival JazzFestBrno ohlašuje první koncert: 15. 2. 2024 v brněnském Sono Centru vystoupí virtuózní hráč na banjo Béla Fleck. The post KONCERT: BÉLA FLECK appeared first on Kulturio.cz.

projít na článek

ZMĚNA PROGRAMU Litoměřická muzejní noc 2023

Vážení přátelé, omlouváme se Vám za změnu programu koncertu na parkánech galerie. Původně avizovaná skupina Toska bohužel ze zdravotních důvodů nebude moci vystoupit. Jako náhradu jsme pro Vás vybrali neméně kvalitní kapelu  FRIDRICH & FRIDRICH z Ústí

projít na článek

17.11. 2016 Koncert v kostele Nejsvětějšího srdce v Bruselu

https://www.youtube.com/watch?v=8xno5NS_1iE 17.11. 2016 jsme měli společný koncert s náším partnerským sborem Brusinky, který nás již poněkolikáté pozval do Belgie. #VocalFestival #LivePerformance

projít na článek

KONCERT: NECK DEEP

Jedna z největších hvězd pop-punku, která loni oslavila deset let na scéně, míří na podzim do Prahy. The post KONCERT: NECK DEEP appeared first on Kulturio.cz.

projít na článek