Kniha: Viktor - Príbehy chatára a nosiča

Vydavatelství Dajama má pro čtenáře novinku! Novou knihu o životě v horách. Vyprávění nepřehlédnutelného chataře z Chaty pod Rysmi je i naším tipem, co si koupit do knihovny.

projít na článek

KNIHA POUTO

Kožená kniha plná tajemství, vyrobená na zakázku. Kniha je kompletně zpracována od předtiskové přípravy po realizaci. V deskách knihy je skryt prsten s věnováním. Prsten lze nalézt až po rozříznutí vnitřní části desek. Odhalení prstenu není destruktivní

projít na článek

PREZENTAČNÍ KNIHA MINERALOGICKÉ SEKCE

Prezentační kniha Mineralogické sekce Národního muzea vyrobená na zakázku. Kniha je kompletně zpracována od grafického řešení stran, knižních desek, předtiskovou přípravu až po realizaci celkového vizuálu. The post PREZENTAČNÍ KNIHA MINERALOGICKÉ SEKCE ap

projít na článek

RODOVÁ KNIHA

Rodová kniha vázaná do hovězí kůže a zdobená kaligramem stromu. The post RODOVÁ KNIHA appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

KNIHA SÁZELOVÉ Z KŘENOVIC

Kožená kniha vyrobená na zakázku, kompletně zpracována od grafického řešení, sazby, předtiskové přípravy až po realizaci. The post KNIHA SÁZELOVÉ Z KŘENOVIC appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

KNIHA MOJE RODINA

Kožená kniha vyrobená na zakázku, kompletně zpracována od grafického řešení, sazby, předtiskové přípravy až po realizaci. The post KNIHA MOJE RODINA appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek