Kniha jízd zdarma

Při objednání kteréhokoli kompletu Money S3 dostanete nyní navíc modul Kniha jízd a cestovní náhrady (běžná cena 1990 Kč), zcela zdarma. Akce platí pouze do 31. ledna 2011.

projít na článek

Kniha jízd v Money S3

Pro náročnější uživatele je ovšem k dispozici modul Kniha jízd a cestovní náhrady, které lepším způsobem řeší plánování jednotlivých cest a zejména automatické generování Knihy jízd, například podle skutečného stavu tachometru.

projít na článek

Získejte navigaci GARMIN ke Knize jízd zdarma!

Ke každému rozšíření licence Money S3, pokud jej zakoupíte s modulem Kniha jízd a cena přesáhne 3 000 Kč, získáte zdarma také GPS navigaci GARMIN nüvi 30 CE.

projít na článek

Delicie Nerková – DarmojediPrvní prozaická kniha této prakticky...

Delicie Nerková – DarmojediPrvní prozaická kniha této prakticky nevidomé autorky je souborem dvanácti poeticky laděných textů psaných svěžím a zkušeným jazykem. Kniha přibližuje prostředí, které autorka důvěrně zná - život tělesně či duševně postižených l

projít na článek

AKCE! ZDARMA platební terminál s EET pokladnou

Lepší nabídku už nehledejte. :o) Platební terminál zdarma. Internet zdarma. EET aplikace zdarma. Navíc bez poplatků za platby kartou do výše 50 tisíc Kč/měsíc.

projít na článek

Video - CFMOTO 700CL-X ADV a 450SR

Po poctivém testu nového cestovního endura od CFMOTO tu pro vás máme dost živé dojmy přímo z prvních jízd na obou novinkách pro letošní rok. Tak se pohodlně usaďte a jedem!

projít na článek