Kniha: AŤ ŽIJOU MIKROUTI

Láska možná prochází žaludkem, ale celý náš život řídí útroby… Známý psychiatr, publicista a vysokoškolský pedagog píše poutavě, poučně, originálně i s humorem o střevním mikrobiomu, jemuž se také říká “střevní mozek”. Tento nově objevený hybatel se podílí na našem metabolismu, imunitě i řídících procesech. Mění náš pohled na léčbu cukrovky, deprese i mnoho dalších nemocí.

projít na článek

Kniha: BEZ POUT

Kniha vypráví o nejniternějších pocitech duše v době jejího odchodu ze života a o pocitech duše, která se loučí s milovanou bytostí. Umíte žít sami za sebe nebo jste příliš závislí na druhých? To můžete zjistit díky této knize. Kniha vám dá i návod na to,

projít na článek

Josef Zezulka - kniha v MP3

Je to načtená kniha Josefa Zezulky , českého esoterika a léčitele v MP3 a tak je to příjemné na cesty. Posílám ti odkaz ( šestnáct kapitol). www.uloz.to/hledej/?q=zezulka&category=1&disclaimer=0

projít na článek

Vyšla nová kniha - Láska odpouště všechno

kniha popisuje životní příběh rumunského baptistického kazatele Pavla Petrute, který v době hlubokého totalitního režimu okusil společně s celou svou rodinou na vlastní kůži hrůzy komunismu.

projít na článek

kniha: ZACHRAŇTE SVÉ STŘEVO i játra, žlučník a pankreas (Igor Bukovský)

Úžasná kniha (jako i jiné od pana doktora), informace podané pro laika naprosto srozumitelně, informace, jaké vám žádný lékař v ordinaci neřekne. Velmi obohacující čtení o vaší trávicí  soustavě. 

projít na článek

Kniha: VAŠE NOVÁ REALITA

Tato kniha zatřese vaším dosavadním způsobem myšlení. Najdete v ní deset kapitol, které vás postupně provedou celým procesem vědomého tvoření reality. Díky knize pochopíte zákon předpokladu, naučíte se, jak se přemístit do preferované paralelní reality.

projít na článek