KDYŽ VÁM VOLÁ KLIENT O FOTKY Z DRUHÉ STRANY REPUBLIKY

Tato reference potěší o to víc, když za Vámi jede člověk takovou dálku. Profesionální, energická, originální. Přesně tak bych Lucku vystihla třemi slovy. Dlouho jsem hledala fotografku, se kterou bych nafotila fotky pro své webové stránky. Najít ale někoho, kdo umí vystihnout správný okamžik, pozici, energii i úhel pohledu, nebylo tak snadné. Pak jsem ale jednoho dne narazila na Lucky práci a byla jsem doslova unešená! Okamžitě jsem jí kontaktovala a domluvila se s ní na spolupráci. To jsem ještě ale nevěděla, že jsem si vybrala fotografku z druhé strany republiky. Pokud je ale někdo takhle výjimečný svou prací, je vám jedno, že jedete větší dálku. A tak se taky stalo! Lucka byla už od začátku moc sympatická a milá, ve svém nádherném světlém ateliéru mě přivítala s úsměvem. Byla jsem unešená! Ateliér jak z Pinterestu, fotografka, která pracuje velice rychle, umí vás postavit i poradit s držením těla a její výsledná práce je opravdu profesionální a dokonalá. Poprvé jsem při focení nebyla v křeči a bylo to pro mě přirozené. Dala jsem Lucce nástřel toho, co bych si představovala a ona vzala můj nástřel, mou osobnost, své umění a vytvořila jedinečné poutavé fotky. Už při prvních náhledech jsem byla unešená a nemohla se dočkat, až mi je zašle. Když jsem si pak fotky prohlížela, byly tak krásné, že z mého pohledu už nepotřebovaly ani úpravu. Poprvé v životě jsem si focení užívala, cítila jsem se sebevědomě a přirozeně. A dneska? Dneska mou práci mohou prezentovat fotky, na které jsem opravdu pyšná a při každém pohledu na ně se mi vybaví tenhle skvělý den, kdy jsem poznala tuhle jedinečnou fotografku. A myslím, že hned tak jinou nepoznám, protože za ní se i přes celou republiku budu vracet. Luci, moc ti ještě jednou za vše děkuji, jsem vděčná, že jsem tě poznala a věřím, že to nebylo naposledy! Lucčin IG: https://www.instagram.com/lucie.sefrnova/ Tady pro ukázku jen pár obrázků: The post KDYŽ VÁM VOLÁ KLIENT O FOTKY Z DRUHÉ STRANY REPUBLIKY… first appeared on ELEM FOTO Lucie Maceczkové.

projít na článek

Song Volá v hitparádě Proglasu nyní na sedmém (šťastném?) místě

Píseň Volá (v podání Alice Holubové) ,  jejíž živá nahrávka byla pořízena na našem koncertě ve Zbraslavi u Brna, byla nasazena do 695. kola hitparády rádia Proglas . Díky Vašim hlasům se umístila na skvělém třetím místě, v následujícím kole č. 696 se umís

projít na článek

Akce v MŠ Hola hola podzim volá

V úterý dne 26. září se na zahradě naší MŠ uskuteční podzimní akce s rodiči "Hola hola podzim volá". Začátek v 15 hodin.

projít na článek

Na MČR družstev obhájilo naše družstvo mužů titul vícemistra republiky

V sobotu 8. září proběhlo v Táboře Mistrovství České republiky družstev mužů a žen . Naše dužstvo mužů na něm obhajovalo loňské smolné druhé místo, kdy podlehlo až na počet vítězství v jednotlivých disciplínách největšímu rivalovi, Dukle Praha. Letos to b

projít na článek

Když zbyly lívance, dělávala mi je babička další den k snídani

Ne s marmeládou a tvarohem, ale ohřáté s cukrem smíchaným se skořicí. Vzít lívanec, pěkně vymáchat v cukru. V puse krásně křupal. Babičce bylo o víkendu 89. Myslím, že mě už nepozná, ale lívance si dala s chutí. „Mohla bych dostat ještě krupicovou kaši?

projít na článek