Když se řekne pořádná venkovní koupačka, představíte si léto?

Když se řekne pořádná venkovní koupačka, představíte si léto? My v UKU si představíme něco trochu jiného! A pozor, na konci videa na vás čeká malé překvapení, tak ho určitě dokoukejte!

projít na článek

Když banka řekne ne

Galfin nabízí nebankovní úvěry a hypotéky. Když banka řekne NE, jsme tu my. The post Když banka řekne ne appeared first on www.galfin.cz.

projít na článek

Zabíjačková polévka - krev a vliv krve na zdraví, budete se divit

Když se řekne krev, představíte si hned upíra. Ale koukněte se na africký kmen Masajů, vysocí, urostlí, silní a zdraví. Tito muži pravidelně užívají krev, tradice u nich velí čerstvou teplou dobytčí krev. Víme, proč je tomu tak, že jsou silní a nepřeko

projít na článek

Poradna pro podnikatele COVID 19

PORADNA PRO PODNIKATELE COVID 19http://: https://poradnapropodnikatele.komora.cz/ Článek Poradna pro podnikatele COVID 19 se nejdříve objevil na Hospodářská komora.

projít na článek

Včera večer, když jsme šli spát, jsem se kluka zeptal, jestli se těší, až zase bude léto.

„Těšim,“ řekl. „A na co se těšíš?“ „Na lybník.“ „Aha, a na jakej?“ zpozorněl jsem. Přeci jen léto je dávno pryč, tak mě zajímalo, na co si asi tak může vzpomenout hlava kluka, kterému je zhruba asi tak dva a půl roku. „Tam, jak jsme seděli.“ Víc jsem z n

projít na článek

Poradna pro podnikatele

Dotazy lze vkládat zde: https://poradnapropodnikatele.komora.cz/ Článek Poradna pro podnikatele se nejdříve objevil na Hospodářská komora.

projít na článek