Kdy přesně odeslat listinnou žádost od podání elektronické?

Listinnou podobu žádosti včetně jejích příloh je nutné doručit na některé z krajských pracovišť Státního fondu životního prostředí ČR ve lhůtě do 5 kalendářních dní ode dne jejího elektronického podání (tzn. evidence žádosti). Pokud poslední den lhůty připadá na sobotu, neděli nebo svátek, lhůta se prodlužuje na nejbližší pracovní den. Rozhodující je den podání na poštu (datum na razítku). « Zpět The post Kdy přesně odeslat listinnou žádost od podání elektronické? appeared first on DOTACE INFO.

projít na článek

Jakým způsobem si mohu podat žádost? Nemám čas stát někde ve frontě.

Podání žádosti probíhá elektronicky prostřednictvím internetových stránek www.dotacedestovka.cz Vše tak vyřídíte z pohodlí domova. The post Jakým způsobem si mohu podat žádost? Nemám čas stát někde ve frontě. appeared first on DOTACE INFO.

projít na článek

Přechodné období elektronické evidence

Prodloužení přechodného období v souvislosti s provozem elektronické evidence znaleckých posudků Aktualitou uveřejněnou na znaleckém portálu dne 5. 12. 2022 Ministerstvo spravedlnosti (dále jen „ministerstvo“) oznámilo zprovoznění elektronické evide

projít na článek

MSMT-1314/2023-4 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ INFORMACE DLE ZÁKONA Č. 106/1999 SB.

Dne 12. ledna 2023 byla Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy doručena žádost o informace dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „Žádost“).

projít na článek

Od kdy si mohu podat žádost?

Žádosti jsou přijímány od 3. 2. 2020 do 11. 1. 2021. « Zpět The post Od kdy si mohu podat žádost? appeared first on DOTACE INFO.

projít na článek

Test elektronické cigarety

Dnes vyšel v magazínu Krize v ČR historicky první nezávislý test. Test elektronické cigarety. Více v článku Test ecigarety. Související obrázky: [See image gallery at kvisova.cz]

projít na článek