Kalibrace vah a vážících zařízení

Provádíme kalibrace elektronických i mechanických vah.

projít na článek

Kalibrace odstředivek v laboratořích zákazníků

U našich zákazníků provádíme kalibrace laboratorních odstředivek mnoha různých značek, jako jsou Hettich, Eppendorf, Sigma, Beckman Coulter, MPW, atd. U tohoto zařízení nabízíme kalibraci otáčkoměru a časovače, případně teplotního čidla u chlazených centr

projít na článek

Kalibrace teplotních čidel v provozu

Na žádost provádíme také kalibrace teplotních čidel přímo v provozních prostorách zákazníka. Jedná se o teplotní čidla, která jsou součástí přístrojů a zařízení a nelze je zaslat do laboratoře, nebo která zákazník nemůže několik dní postrádat.

projít na článek

Kalibrace analyzátorů tělesného složení Tanita

Provádíme servis a kalibrace profesionálních tělesných analyzátorů Tanita. Kalibrujeme nejen vážící část analyzátoru, ale pomocí speciálního kalibračního zařízení i část pro měření impedance.  Správné měření impedance na analyzátoru je důležité pro získán

projít na článek

Kalibrace teploty v silech

Provádíme kalibrace měřících řetězců teploty v silech na uskladnění obilí. Kalibrujeme silozávěsy v jednotlivých buňkách sila i ukazatele měřících okruhů.

projít na článek

Rozšíření akreditace o kalibrace infračervených teploměrů

Rozšířili jsme akreditaci o kalibrace infračervených bezdotykových teploměrů pro měření teploty povrchů. Můžeme vám tak vystavit mezinárodně uznatelný kalibrační list pro všechny typy bezdotykových teploměrů.

projít na článek