Jste vynalézaví a rádi „tuníte“?

Proč tunit , ptáte se? Pak asi nejspíše nepatříte mezi nadšence, kteří tuněním žijí. Je to prostě koníček, zábava, hobby, ž i v o t n í s t y l , kterému propadnete a užíváte si ho.Tak jako někdo běhá, miluje nakupování všeho druhu, leze po horách, brázdí naši republiky na kole anebo v klidu rybaří na tiché zátoce, pak jsou i lidičky, kteří milují auta a jejich vylepšování a nevidí na tom nic špatného. Naopak čím více tuningu, tím lepší vůz. Ale to dovedou pochopit jen takoví nadšenci, kteří se tím zabývají. Ale ne všichni mají podobný názor. Elán a nadšení Je i druhá skupina lidí, kteří tvrdí, že vylepšování aut je hloupost a nesmysl. Nebuďte tak přísní a zkuste pochopit, že jsou lidé, kterým dělá radost, když mohou svého čtyřkolového miláčka vylepšit a zkrášlit. Ano, tuningáři to tak mají. A vy se zbavte předsudků a podívejte se s námi třeba na tuning eshop, a možná vás některé vychytávky zaujmou natolik, že budete chtít vědět o tuningu více. A třeba až když k němu přičichnete , změníte názor a pochopíte ten elán a nadšení tuningáři. Článek Jste vynalézaví a rádi „tuníte“? se nejdříve objevil na Extra windows.

projít na článek

Vítejte!

Tohle je náš firemní blog a jsme rádi, že jste si jej našli. Za každou šanci se představit, říct, kdo jsme a co nás baví, zajímá i živí, jsme vždy rádi. A témat z oblasti naší práce máme moc. A tak jsme dumali nad tím, jak tato cenná témata předat dál.

projít na článek

Výslech patologa

V soudním procesu provádí vrahův obhájce křížový výslech patologa: Než jste podepsal úmrtní list, zkontroloval jste puls? Ne. Poslechl jste si, zda mu tluče srdce? Ne. Provedl jste zkoušku dechu? Ne. Takže, když jste podepsal úmrtní list, nebyl jste si ji

projít na článek

Jste pověrčivý?

Ptá se lékař pacienta před operací: Jste pověrčivý? Pacient: Ne, proč? Doktor: No, protože od zítřka budete vstávat už jen levou nohou The post Jste pověrčivý? first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Vnučky Kamila a Zuzka+rodina

Milý týme pečovatelek a pečovatelů, sestřiček a bratrů, z Domu u Agáty. Po odchodu babičky na druhý břeh bychom vám rádi vyjádřili vděčnost za vše, co jste pro babičku udělali. Na poslední rok a půl se Agáta stala jejím domovem a vy její druhou rodino

projít na článek

Jste OK?

The post Jste OK? first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek