Jiřina Bohdalová oslavila své 92. narozeniny: Jaké dostala přání od kolegů?

3. květen je každoročně významnou událostí českého showbyznysu. Narozeniny Své narozeniny slaví Jiřina Bohdalová, které je letos dvaadevadesát let. Mezi prvními gratulanty byl samozřejmě její bývalý manažer Zdeněk Zelenka. Zobrazit příspěvek na Instagramu Příspěvek sdílený Jirina Bohdalova (@bohdalkajirinka) Nemoc herečky I když má ikona české filmografie lví tempo, chřipka ji donutila odložit některá vystoupení. Bohdalová měla na konci loňského roku zdravotní problémy, kvůli kterým skončila v nemocnici. V lednu oznámila, že v aktuální divadelní sezoně nebude hrát. Nedávno ale překvapila tím, že přijela na Kavčí hory natáčet nové díly současného televizního pořadu Hobby. Přečtěte si Jakub Prachař se podělil o fotografii s těhotenským bříškem. Pření od kolegů Ať vám zdraví slouží, víme, že to je to nejdůležitější, zvláště v posledních měsících si to všichni připomínáme, píše Zdeněk Zelenka. ,, Ale Pánbů tě má rád, tak snad všechno dobře dopadne! dodal. Zobrazit příspěvek na Instagramu Příspěvek sdílený Jirina Bohdalova (@bohdalkajirinka)

projít na článek

Holly Půlnoční Měsíc - mé třetí narozky

7. října 2014 Holly oslavila své třetí narozeniny, nadiktovala pár kratičkých příhod, dozvíte se například i o zajímavém, historickém nálezu,článek je doplněn videi.

projít na článek

Brzy oslavíme 7. narozeniny

Kolikáté narozeniny Les psích duší letos oslaví? A co je nového?

projít na článek

Les psích duší - natáčení a narozeniny

5. narozeniny jsme tentokrát oslavili trochu netradičně, a to natáčením ČT. Chcete vědět víc, tak rozklikněte článek:-)

projít na článek

Holly Půlnoční měsíc - pomocníček

Holly již oslavila první rok svého života a z ošklivého kačátka se stala pohlednou mladou psicí. A jaké jsou její další zážitky? Někdy úsměvné, jindy trochu zapáchají, ale víc v článku. Na závěr pár foteček a povídání z Lesa psích duší.

projít na článek

Přání, přání a zase přání

V době, kdy příroda zaniká, tak ta naše vzniká, malé vánoční bilancování.

projít na článek