Jim Clark Revival odstartovala sezónu Sports Car Challenge 2023.

Letošní kalendář Sports Car Challenge (SCC) začal při historickém meetingu na Hockenheimu, kde se SCC představilo po boku dalších zajímavých sérií při Jim Clark Revival. Před zraky 35tis lidí v hledištích se bylo na co koukat. Sports Car Challenge při prvních závodech sezóny jelo s Group C Super Cupem, a tak se na startovním roštu objevily zajímavé vozy skupiny C, které známe z dřívější Interserie.

projít na článek

Sports Car Challenge 2023 s podporou AvD

S podporou Automobil Club von Deutschland začíná letošní sezóna sportovních prototypů na Hockenheimu v termínu Jim Clark Revival. První letošní závod Sports Car Challenge se bude konat při Jim Clark Revivalu na Hockenheimringu. Tento termín tam budou vel

projít na článek

Sports Car Challenge 2013, jako bratr a sestra

Sports Car Challenge se pohybuje na evropských kolbištích již mnoho závodních sezón. Pro tento ročník se díky zvýšení poplatků FIA musela rozdělit na dvě závodní série German Sports Car Cup a Sports Car Challenge Austria.

projít na článek

BOSS GP bylo hostem Jim Clark Revival

Druhý závodní víkend měli na programu jezdci BOSS GP na Hockenheimu, konaném při Jim Clark Revival.

projít na článek

Sports Car Challenge v Brně: Dvoulitr se utkal s obry

Švýcar Benjamin Hotz s Ligierem Turbo opanoval Masaryk Racing Days, tedy třetí letošní závod Sports Car Challenge.

projít na článek

Sports Car Challenge letos vyhrál Němec Marco Fink

Letošní ročník uzavřela také Sports Car Challenge, která je poslední dobou doménou prototypových vozů, rozdělených do dvou divizí. Marco Fink zvítězil jak celkově, tak i v divizi 1.

projít na článek