Ještě nevíte kam zajít na Svatomartinskou husu?

Každoročně pro Vás připravujeme luxusní Svatomartinské posvícení a tento rok nebude výjímkou! Na co se můžete těšit? Luxusní servírovaná Svatomartinská husa s variací domácích knedlíků a zelím Raut s bohatou nabídkou teplých jídel a dezertů Láhev Svatomartinského vína Neomezená konzumace rozlévaného vína Cimbálová muzika Večeře se budou konat v sobotních termínech 12.11. 2022 a 19.11.2022 v prostorech Hotelu Galant Mikulov. Cena je 1.290 Kč / osobu. Pro rezervaci nás můžete kontaktovat na [email protected] a nebo na tel. 777 117 137. A pokud si budete chtít vychutnat večeři a u toho si zároveň i u nás odpočinout, tak se můžete podívat na náš ubytovací balíček zde. Těšíme se na Vás!

projít na článek

Svatomartinská husa

V sobotu 9. listopadu zveme všechny naše příznivce na svatomartinskou husu. Jedná se o zájezd autobusem do Zábeštní Lhoty, všichni jste srdečně zváni :-)

projít na článek

SVATOMARTINSKÁ HUSA

Restaurace Sport Vás zve na opožděnou Svatomartinskou husu. Ve dnech 11-13.12.2020 Rezervace na telefonním čísle 739 753 556 The post SVATOMARTINSKÁ HUSA appeared first on Restaurace Sport.

projít na článek

Svatomartinská víkendová nabídka na Běle 10.11. 12.11. 2017

Svatomartinská víkendová nabídka na Běle 10.11. 12.11. 2017 Jako již tradičně Vás srdečně zveme na Svatomartinskou husu do našeho rodinného penzionu Běla v klidném prostředí Bělé pod Pradědem. Vaříme z místních surovin. I letos je sváteční Svatomartinská

projít na článek

Nevíte kam s použitými paletami? Poradíme vám

Hromadí se vám doma použité palety, které už nepotřebujete? Uvažujete o jejich vyhození nebo spálení? Pak zdržte. Máme pro vás vhodné řešení. Kromě výroby palet je nedílnou součástí našeho produktového portfolia také likvidace palet. Zbavíme vás tohoto bř

projít na článek

Nevíte, kudy Vám vede kanalizace?

Pomocí trasovacího zařízení Vám přesně vytrasujeme průběh Vaší kanalizace s měřením hloubky potrubí pod povrchem až do 10m. The post Nevíte, kudy Vám vede kanalizace? first appeared on EKOLSERVIS s.r.o..

projít na článek