Jednoduchý recept na skvělé mléčné kuličky s kakaem a kokosem!

Dnes si totiž společně přichystáme lahodné mléčné kuličky s kakaem a kokosem. Spojení sušeného mléka s kokosem či kakaem je prostě božské! Už se vám začínají sbíhat sliny? Pojďme si tedy přichystat tyto lahodné mléčné kuličky s kakaem a kokosem! Další skvělé recepty naleznete také na naší facebookové stránce Prima Kuchařka. Zdroj: Sovkusom.ru Pokud hledáte nějakou další dobrotu, pak rozhodně vyzkoušejte tyto jablečné taštičky! Výborný recept na mléčné kuličky: Co budeme potřebovat: 250 g sušeného mléka 300 350 g cukru krystal 100 g másla 2-3 lžíce kakaa špetku kardamonu 100 ml vody kokos Jak postupovat: 1) Začneme tím, že si dáme vařit vodu do které umístíme cukr a takto si uvaříme sirup. Stačí 5 minut zahřívat. Pokračujeme tím, že si k teplému sirupu přidáme máslo. Necháme rozpustit. Promícháme do hladké podoby. Smícháme si v misce kakao se sušeným mlékem. 2) V dalším kroku si smícháme obě směsi dohromady. Důkladně promícháme. Poté přidáme kardamo či jiné aroma. Směs poté umístíme do mrazáku na 40 minut. 3) Následně vyndáme a začneme tvarovat kuličky, které poté obalíme v kakau. Můžeme ale také použít kokos či drcené oříšky. Máme hotovo! Přejeme Vám dobrou chuť! Vyzkoušeli jste tento skvělý recept? Podělte se s námi o výsledek. Vyfoťte Váš výtvor a zašlete nám ho na náš email [email protected]. Děkujeme Článek Jednoduchý recept na skvělé mléčné kuličky s kakaem a kokosem! se nejdříve objevil na Prima Inspirace.

projít na článek

Čokoládové koule s kokosem

The post Čokoládové koule s kokosem appeared first on Fotografie jídla a pití - Food Photography.

projít na článek

Tradiční recept na domácí sušenky

Domácí sušenky k odpolední kávě jsou pohoštěním, které málokterý host odmítne. Recept je jednoduchý a rychlý. Do jejich výroby můžete zapojit i děti.

projít na článek

Super jednoduchý recept na humus od Jamieho Olivera

Humus je dal m důkazem toho, že věci, kter chutnaj nejl pe, jsou jednoduch . Recept, kter jsme pro v s vyzkou eli poch z z d lny Jamieho Oliver. Skl d se pouze z 6 ingredienc a nevyžaduje vařen . Zkuste si tuto lahůdku připravit sami doma!

projít na článek

polystyrenové kuličky 4 cm, cena za 18 ks

Kuličky z polystyrenu jsou velmi vhodné k výrobě dekorací pro každou příležitost. Polystyrén je čistě bílý.

projít na článek

polystyrenové kuličky 8 cm, cena za 4 ks

Kuličky z polystyrenu jsou velmi vhodné k výrobě dekoracípro každou příležitost. Polystyrén je čistě bílý.

projít na článek