Jarní sleva na pneumatiky

Využijte naší nabídku až 40% slevu na pneumatiky, Chystáte se na dlouhé letní cesty, nebo jste jen čekali na tu správnou slevu? Nyní již nemusíte čekat! Objednejte si ještě dnes a nakupte pneu se slevou až 40%. Využijte služeb profesionálního servisu. The post Jarní sleva na pneumatiky first appeared on AutoPower servis.

projít na článek

Zimní sezóna začíná

Tak jako každý rok nastává období přezouvání na zimní pneumatiky. Autoservis B-LAND v Modleticích Vám nabízí možnost kontroly vozu při přezutí, uskladnění pneumatik. Samozřejmostí je doporučení jaké pneumatiky na Vaše vozidlo pořídit. Pneumatiky můžete v

projít na článek

Valentinská sleva na charter v Chorvatsku

Ve spolupráci s chorvatským Inter yacht nabízíme do 15.2. speciální Valentinskou slevu na charter jachty. Pokud Vás následující nabídka zaujme, prosím urychleně nás kontaktujte. 15% sleva Early booking + 5% Valentinská sleva na všechny chartery do 30.05.

projít na článek

Sleva na poplatníka 2024 za rok 2023: Výpočet a kdo ji může uplatnit

Každý daňový poplatník má nárok na základní daňovou slevu na poplatníka. Co je daňová sleva na poplatníka 2024? Co znamená základní sleva na poplatníka a jak funguje? Jak na výpočet?

projít na článek

Idylické jarní scenérie z Číny

Rozkvetlá pole a květiny na čínském venkově vytvářejí idylické jarní scény. Některé z nich přinášíme na fotografiích.

projít na článek

JARNÍ KONCERT 23. 4. 2023 16 hodin

Zveme všechny příznivce sborového zpívání na Jarní koncert našeho sboru. Těšit se můžete nejen na nás, ale také na naše hosty...

projít na článek