Jak vyřešit dluhy z podnikání?

Přišlo na vás období, kdy jste chtěli být svým pánem a vrhli jste se do podnikání? Většinou si hned na počátku potřebujete zařídit dílnu, kancelář, materiál pracovní stroje nebo nářadí a tyto věci něco stojí.

projít na článek

Jak vyřešit dlouho trvající dluhy?

Dostali jste se do finančních potíží a řešíte, jak se rychle a především efektivně zbavit dluhů? Variant je hned několik, ale otázkou zůstává, zda si budete moci s vašimi dluhy poradit sami. Ne vždy k takovému řešení stačí běžná finanční gramotnost.

projít na článek

Konsolidace půjček může zastavit hrozící exekuci

Dluhy, dluhy a zase ty dluhy. Je to jak v začarovaném kruhu, každý měsíc platíte jak mourovatí a z výplaty vám zbývá jen minimum na to, abyste vyžili. O spoření nemůže být ani řeč, protože vám zkrátka nic nezůstane.

projít na článek

utíkáte před dluhy-zastavte se pomůžeme

Rychle, levně, seriózně poskytneme nebankovní hypotéku se splátkou a úrokem jako v bance od 3% ročně. Zaplatíme Vaše dluhy, exekuce zastavíme dražbu, vyřídíme konsolidaci půjček a nevýhodných zástav na nemovitosti, poskytneme finance na podnikání a další

projít na článek

Nekonečné dluhy může zastavit oddlužení

Ocitli jste se ve finanční tísni a ať děláte co děláte, nevíte si rady, jak ze začarovaného kruhu dluhů ven? Nahromadily se vám dluhy a je jich tolik, že to už sami nezvládnete? Požádejte o pomoc odborníky.

projít na článek

Nestíháte splácet své dluhy? Pomůžeme vám.

Jsou vaše dluhy stále větší a větší? Přerostly vám výdaje nad příjmy a nevíte si rady, jak s touto situací naložit? Počáteční rada zní, hlavně začněte jednat a nenechávejte řešení na později.

projít na článek