Jak vybrat čtečku knih, třeba i pod stromeček

Jak vybrat čtečku knih The post Jak vybrat čtečku knih, třeba i pod stromeček first appeared on Svět e-knih, čteček elektronických knih a tabletů.

projít na článek

Recenze 6+ nejlepších čteček knih a jak ji vybrat (aktualizace 2021)

Všimli jste si, že čtení se opět dostává „do módy“? Velké procento cestujících v metru či tramvaji tráví dobu přejezdu mezi domovem a prací s knížkou v ruce. Někteří, zejména mladší z nich, si sebou vozí raději čtečku knih. Je menší, skladnější, vejde se

projít na článek

Nová čtečka e-knih Amazon All-new Kindle

Společnost Amazon v tichosti představila nový základní model ze své nabídky čteček e-knih a to All-new Kindle (2022). A co nového čtečka e-knih Amazon All-new Kindle přináší? Jednou z hlavních novinek je lepší E-Ink displej, původní model nabízel pouze 16

projít na článek

Kindle Scribe

Amazon představil Kindle Scribe - 10" čtečka e-knih se stylusem The post Kindle Scribe first appeared on Svět e-knih, čteček elektronických knih a tabletů.

projít na článek

PocketBook Era

Nová 7" čtečka eknih PocketBook Era The post PocketBook Era first appeared on Svět e-knih, čteček elektronických knih a tabletů.

projít na článek

PocketBook Viva

Nová čtečka PocketBook Viva s 8" barevným E Ink displejem s nejnovější technologií The post PocketBook Viva first appeared on Svět e-knih, čteček elektronických knih a tabletů.

projít na článek