Jak se obléknout na obchodní jednání

Vhodné oblečení má neuvěřitelný vliv na duševní pohodu a sebejistotu. Právníci, obchodníci či majitelé firem o tom vědí určitě své. Chystáte se na své první obchodní jednání? Pak je tento článek ideální právě pro vás.

projít na článek

Co si obléct v horkém létě na obchodní schůzku?

Letní teploty se hlásí. Venku je už příjemné teplo a dá se koupat. Jak se ale obléknout do kanceláře, abyste se nekoupali ve vlastním potu?

projít na článek

Svatba: Jak se obléknout

Vyrážíte na svatbu kamarádce, kolegyni, nebo někomu z rodiny? Nebo jste dokonce byli natolik poctěni, že jdete za svědka? Tak to již jistě přemýšlíte, jak se obléknout, abyste zazářili. Přečtěte si rady&tipy.

projít na článek

KARTES MODA šaty KM89 s bolerkem, komplet pro obchodní jednání - 1 183 Kč

Komplet (šaty s bolerkem) KM89 KARTES MODA sje vyrobený z materiálu: 80% polyester, 15% rayon, 5% spandex. Šaty mají čtvercový výstřih. Bolérko je jednoduché s podšívkou. Vhodné pro obchodní jednání atd.

projít na článek

Jak se obléknout na horskou turistiku a co přibalit do batohu?

Horská turistika v létě a kdykoli během roku vyžaduje vhodné oblečení, které zajišťuje pohodlí, ochranu před povětrnostními vlivy a je přizpůsobené aktivitám, které plánujete vykonávat. Zde je několik tipů na oblečení, které byste si měli obléknout, nebo

projít na článek

Jak se obléknout na ples?

Plesová sezóna se blíží. V čem vyrazíte na taneční parket?

projít na článek