Jak předcházet virózám za pomoci konopných produktů

Přichází zima a s ní často i virózy. Máme pro Vás rady, jak těmto nepříjemným chvílím předcházet. Pohyb na čerstvém vzduchu, konopné produkty, hodně vitamínů a odpočinek.

projít na článek

Podpora imunity pomocí konopných sirupů a koupelí nejen v zimě

Základem úspěchu, jak přečkat ve zdraví chladné zimní měsíce, je podpora imunitního systému. Poradíme Vám, jak na věc. Optimální tělesné i duševní zdraví si hravě zachováte za přispění kvalitních produktů z konopí.

projít na článek

Konopné potraviny ve stravě vegetariánů

Pestrá strava je základem každého prosperujícího lidského organismu. To platí i pro stoupence speciálních výživových směrů. Podívejme se na přínos konopných potravin pro vegetariánskou stravu.

projít na článek

Těhotenství a konopí

Těhotenství, zázrak, kdy z Vašeho těla roste nový život. Věnujte si ještě více péče a lásky i za přispění přírodní konopné kosmetiky a konopných potravin. Nezapomínejte na vyváženou stravu a speciální péči věnovanou pokožce.

projít na článek

Internetové platební systémy v Česku

Obchod mezi dodavateli a odběrateli se pomocí Internetu urychlil. Dnes  je možné z práce či domova objednat i zaplatit za určitý produkt okamžitě pomocí plateb přes Internet. Okamžitá platba online tak může urychlit i dodání objednaného produktu či služby

projít na článek

Žlučníkové kameny - odstranění bez operace

Zhruba u deseti procent dospělých dochází ve žlučníku k tvorbě kamínků, které následně vyvolávají bolestivé křeče. Žlučové kameny jsou jako kámen tvrdé shluky cholesterolu, vápníku nebo jiných látek, které se nacházejí ve žlučníku. Dieta s vysokým obsahem

projít na článek