Jak nosit braletku?

S blížícím se létem je čas myslet na ležérní a sexy outfit – třeba s oblíbenou braletkou. Tento kousek oblečení je něco mezi podprsenkou a tílkem, proto není divu, že spousta žen tápe, jak ho správně nosit. Není pravda, že braletky sluší jen velmi štíhlým mladým ženám, jakmile se je naučíte správně kombinovat, stanou se nedílnou součástí vašeho šatníku.  Nechte ji decentně vykukovat  Pokud nejste připravená plně odhalovat své břicho, oblečte si efektní braletku pod sportovní tílko s volnými zády. V chladnějších dnech poslouží oversize kašmírový svetr s hlubším a širokým výstřihem. V takovém případě volte krajkovou braletku se zdobenými ramínky nebo s ozdobnými popruhy. Fungovat bude tento styl i s klasickým volnějším tílkem, ze kterého necháte koukat ramínka.  Na výlet do města si oblečte černou braletku pod volnější bílou košili. Nechte pár vrchních knoflíků rozepnutých, aby decentně vykukovala – podle toho, jak si samy troufnete. Kombinujte ji s roztrhanými džíny a jednoduchou koženou kabelkou pro ležérní, letní look. Podobně se dá braletka kombinovat s jednoduchým nezdobeným blejzrem.  Pro odvážné  Troufáte si na nošení braletky bez jiného svršku? Kombinujte ji s kalhotami s vysokým pasem a širšími nohavicemi nebo maxi sukní. Vůbec se nebojte, široké kalhoty a sukně sluší všem postavám. Klasikou jsou také džínové šortky pro extra horké letní dny. O něco málo méně odvážnou variantou jsou braletky oblečené pod průsvitným svrškem, ať už se jedná o krajkový top, hedvábnou blůzku nebo šifonové triko.  Braletky se skvěle hodí i k šatům. Ideální jsou tzv. off shoulder šaty nebo šaty s volnými zády, které braletka povýší na novou úroveň. Vhodné jsou také průsvitné šaty, kde braletka ve stejné barvě bude vypadat jako jejich součást. A protože v jednoduchosti je krása, obléct ji můžete i pod klasické šaty se špagetovými ramínky, které budou slušet především dámám s menším poprsím.  Příspěvek Jak nosit braletku? pochází z STAYL

projít na článek

Jak nosit květinu v klopě?

Taková květina se nazývá butoniéra, podle toho, že se prostrkává knoflíkovou dírkou v klopě saka, takzvanou „button-hole“. A my se dnes podíváme na to, proč a jak ji nosit.

projít na článek

Jak nosit svetr?

Svetry jsou významnou součástí pánského šatníku a nabízí mnoho možností, jak je kombinovat do společenských příležitostí. V tomto článku se podíváme na různé druhy svetrů pro muže, materiály ze kterých se vyrábějí a jak je správně nosit.

projít na článek

Jaké existují typy kabelek? Kdy je nosit?

Existuje mnoho druhů kabelek, představíme si nejznámější z nich. Rovněž si poradíme, k jaké příležitosti je nejvhodnější jednotlivé typy kabelek nosit.

projít na článek

Co byste měli vědět o nežehlivých košilích značky ETERNA

Dejte vale žehlení pánských košil a halenek! Německý výrobce nežehlivých košil ETERNA nabízí pánské a dámské košile s jednoduchou údržbou. Nosit, vyprat, pověsit a hned nosit. Víc není potřeba abyste vypadali skvěle v padnoucí košili po celý den.

projít na článek

Pánové, nosit věci po kapsách je out! V čem nosit své nezbytnosti?

Žádná žena se neobejde bez praktického módního doplňku, jakým je kabelka. I pro muže existují obdobné praktické doplňky, které nepředstavují jen batohy a ledvinky. Existují různé pánské kabely a tašky, které vynikají vkusným designem i prostorností. Bohuž

projít na článek