Jak jsme oslavili Sášových 70

To když se 18 července na zahradě klubovny ORCUSu sešla kupa členů i se svými ratolestmi a Pepa někde vykouzlil pravý krymský koňak KOKTĚBEL a vodku Chorticu. Pro mnohé to vybudilo nostalgické vzpomínky na desítky našich speleologických expedic na Krym, při nichž padly snad stovky Koktěbelů a Chortic. A 1. července náš veliký kamarád, skutečný přítel, velký speleolog Saša Kozlov oslavil na Čatyr Dagu „sedmdesátku“. A my jsme se dnes rozhodli, ji na dálku s nim oslavit. Přímo jsme se telefonicky se Sášou spojili a za mohutného jásotu mu gratulovali. Samozřejmě u toho padla i bečka . The post Jak jsme oslavili Sášových 70 appeared first on Speleologický klub ORCUS Bohumín.

projít na článek

503 let jsme oslavili novou Starou žitnou mysliveckou Single Barrel

503 let jsme oslavili novou Starou žitnou mysliveckou Single Barrel 30. 08. 21 503

projít na článek

DĚTSKÝ DEN SCULINKOU ATANCOHRÁTKY

Ve Školní nás navštívila Culinka z Culínkova. Oslavili jsme s ní DEN DĚTÍ. Článek DĚTSKÝ DEN S CULINKOU A TANCOHRÁTKY se nejdříve objevil na Mateřská škola Rokycany, Školní ulice 642, příspěvková organizace.

projít na článek

Zemřel Jaroslav Chebeň

V Banské Bystrici zemřel náš kamarád Jarda Chebeň. Dlouhá léta jsme se s Jardou setkávali na evropských a světových šampionátech veteránů. Vždy patřil mezi favority v zisku medaile. Poslední velké vítězství jsme společně oslavili na Světových hrách Master

projít na článek

Sněhohrátky aneb krásná zima v novém roce:)

Po vánočních prázdninách jsme se rádi znovu setkali se všemi kamarády ve Fíčku! Příroda nám nadělila krásnou sněhovou pokrývku, takže můžeme celý leden dovádět na sněhu, klouzat po ledu a užívat pravou zimu:) V lednu jsme oslavili tři krále a přišla mezi

projít na článek

Brigáda na zahradě MŠ Nučická v obrazech

V sobotu 20.5. a v neděli 21.5. jsme se sešli na naší školkové zahradě v MŠ Nučická a prací oslavili tyto dva krásné slunečné dny :-) Demoliční čety různého věku plnily své úkoly zodpovědně!: Občas jsme se museli poradit a zhodnotit další postup.

projít na článek