Jak dynamicky přidávat ovládací prvky na formulář pomocí VBA a přiřazení událostí

Dynamické generování ovládacích prvků na formuláři je velmi užitečné, pokud nevíte, kolik takových prvků bude. Zpravidla se vždy jedná o velké mmnožství prvků z definovaného seznamu.

projít na článek

Doplněk Kalendář

Doplněk kalendář navazuje na článek "Jak dynamicky přidávat ovládací prvky na formulář pomocí VBA a přiřazení událostí". K zobrazení formuláře jsem použil stejný kód na dynamické generování ovládacích prvků.

projít na článek

Formulář Faktura IV a QR platba

Formulář Faktura IV je multifunkčí formulář, který slouží k elektronickému vystavování dokladů (faktura + qr platba, zálohová faktura, dobropis a cenová nabídka). Tento formulář navazuje na Formulář III.

projít na článek

Formulář Faktura III

Formulář Faktura III je multifunkčí formulář, který slouží k elektronickému vystavování dokladů (faktura, zálohová faktura, dobropis). Vystavené doklady jsou elektronicky archivovány.

projít na článek

Ochranné prvky pro nemocnici Letovice

V únoru 2023 jsme dokončili dodávku a montáž ochranných prvků Acrovyn® pro stavební firmu Letostav spol. s r.o. na zakázce Ochranné prvky pro nemocnici Letovice.

projít na článek

Vytvořte náklad přímo z nespárované platby

Novinka: Vytvořte náklad přímo z nespárované platby Fakturační robot pro vás přidává další vylepšení. Nový náklad teď můžete založit přímo z nespárované odchozí platby. Fakturoid není jen o vystavování faktur. Zjednodušuje i zadávání nákladů – ty

projít na článek