Jachting má za sebou první letošní závodní víkend

O víkendu 16.–17. 5. se hned na několika českých vodách konečně rozjela závodní jachtařská sezona. Vítr byl ale slabý, a tak se ne všechno podařilo odjet.

projít na článek

Drexler Formula Cup začal Toskánskem

První závodní víkend má za sebou závodní série Drexler Formula Cup v Mugellu, jedoucí letos s novým konceptem závodních tříd.

projít na článek

Finální startovka Octavia Cupu pro první závodní víkend

Český pohárový seriál Octavia Cup má před sebou první závodní víkend sezóny 2018. A hned s trochu nestandardním časovým harmonogramem. Běžné je jet jeden závod v sobotu a druhý v neděli. OC čekají během pátku a soboty tréninky, v sobotu odpoledne pak kval

projít na článek

Závodní víkend ve Staňkově

Ve dnech 26. a 27. května byl ve Staňkově závodní víkend. V sobotu ve znamení dětských závodů a v neděli si to rozdali dospěláci.

projít na článek

Akční jachting na Vltavě

Deset posádek z celé republiky, tři závodní dny, pětadvacet rozjížděk, jednobodový rozdíl mezi stříbrem a bronzem, náročné vltavské podmínky – takový byl první díl série České jachtařské ligy.

projít na článek

FIA ETRC Hungaroring: Kiss i po bouračce opět na bedně

V maďarsku se konal druhý závodní víkend FIA ETRC na Hungaroringu, kde tento závod měl velkého favorita v domácím Norbertu Kissovi. Slunečný Hungaroring hostil už druhý letošní závodní víkend FIA Truck Racing Cupu, vše nasvědčovalo tomu, že i na domácí t

projít na článek