INMAT 57 přichází na slovenský trh

Vážení obchodní přátelé, ZPA Nová Paka, a.s. přichází na slovenský trh s novým moderním multifunkčním měřičem tepla a chladu - INMAT 57.

projít na článek

INMAT 57S a INMAT57D - nové národní typové schválení

Vážení obchodní přátelé, úspěšné řady měřičů INMAT 57S a INMAT 57D, mají prodloužené certifikáty národního typového schválení na dalších 10 let.

projít na článek

INMAT 57 míří do Evropy

Vážení obchodní přátelé, s potěšením si Vás dovolujeme informovat, že před několika dny rozhodnutím ČMI získal náš měřič průtoku a tepla INMAT 57 CERTIFIKÁT ES PŘEZKOUŠENÍ TYPU č. TCM 311/12 – 4902.

projít na článek

Certifikát systému managementu, modul D, pro výrobu, výstupní kontrolu a zkoušení kalorimetrických počítadel INMAT 57

Vážení obchodní přátelé, dovolte nám pozdravit Vás v novém roce 2013, na jeho začátku Vám popřát mnoho zdraví, štěstí, osobních i pracovních úspěchů a současně Vás informovat o první novince letošního roku.

projít na článek

Nová éra televizního vysílání přichází. Čtvrtina domácností již DVB-T2 přijímá

Nová éra televizního vysílání přichází. Čtvrtina domácností již DVB-T2 přijímá Antény, satelity, montáže, instalace, TV, servis, opravy, Praha a okolí

projít na článek

Styller Vibe Na Terase

Slovenský DJ a producent Styller o sobě dává vědět letním setem z terasy u břehu Váhu v Piešťanech a je to vytříbená nálož progressivu. The post Styller Vibe Na Terase appeared first on RAVE.cz.

projít na článek