Informace o nemoci COVID-19

Informace o nemoci COVID-19 https://koronavirus.mzcr.cz/en/ Příznaky  zvýšená teplota, dušnost, kašel, bolesti svalů či únava Jak se šíří kašel, kýchání kontakt ve vzdálenosti méně než 2m – hovor, podávání ruky apod. Pociťujete příznaky?

projít na článek

Co ještě víme o koronaviru a TČM?(2. část)

Jak si s nemocí Covid-19 poradili v čínských nemocnicích? A jak nám mohou pomoci bylinky, které se právě teď probouzejí do jara? Čtěte o koronaviru a tradiční čínské medicíně v pokračování od Ludmily Bendové.

projít na článek

Odstínění geopatogenních zón u nemocí srdce

Odstínění geopatogenních zón u nemocí srdce 27.2.2001 00:00 Zdraví O škodlivých vlivech geopatogenních zón na lidský organizmus se napsalo mnoho v obecné rovině, ale prozatím chybí konkrétní výsledky s jasným zaměřením. Zdravotní potíže a nemoci s

projít na článek

COVID rok v Bolítu

Uplynulý rok byl těžký pro každého z nás i z vás. Nemohli jsme se setkávat na našich obvyklých akcích a nám všem to moc chybělo. Číst celé The post COVID rok v Bolítu appeared first on Bolíto.

projít na článek

Typické příznaky pohlavní nemoci – kdy je vhodné navštívit lékaře

Občas může mít i ta nejkrásnější noc nepříjemnou dohru. Jestliže se objeví příznaky pohlavní nemoci, měli byste okamžitě navštívit lékaře. The post Typické příznaky pohlavní nemoci – kdy je vhodné navštívit lékaře first appeared on Hračky do postele.cz.

projít na článek