Individuální a typové projekty bungalovů

Chystáte se stavět dům? Obraťte se na odborníky. Mezi nabízenými službami si můžete zvolit i individuální nebo typové projekty bungalovů. Tyto jednopodlažní domy se v posledních letech těší čím dál větší oblibě, a to především pro svoji praktičnost i nižší pořizovací náklady. Velkou výhodou je především jeho bezbariérový provoz, dále také žádné přecházení z patra do patra po schodech a s tím i spojené úrazy dětí nebo starších osob a podobně. Snadnější je pak i případné uspořádání rodinného domu na jeho denní a noční část. Toto řešení bydlení si oblíbily všechny věkové kategorie. Bydlení v přízemním domku Splňte si váš sen o krásném rodinném domě, který vám sedne a poskytne vám potřebný komfort. Bydlete komfortně a v moderním stylu. Nechte si vypracovat studii nebo vizualizaci pro stavbu svépomocí nebo stavební firmou. Jednoduše si můžete konkrétní podobu domu přizpůsobit vašim potřebám a požadavkům. Vyberte si z typových variant o různých dispozicích nebo využijte možnosti různých úprav a nechte si zrealizovat skvělé bydlení snů, které vám bude plně vyhovovat. Článek Individuální a typové projekty bungalovů se nejdříve objevil na Electrohall.

projít na článek

Katalogový nebo individuální dům

Typové projekty jsou levné a rychlé řešení  za velmi příznivou cenu. Ponechme stranou někdy jejich pochybnou kvalitu a architektonickou kvalitu. Žádný dům z katalogu nemůže reagovat díky své univerzálnosti na Vaše konkrétní místo a okolí.  Nedokáže zohled

projít na článek

Moderní a komfortní bydlení

Rozhodli jste se dát stopku bydlení v pronajatém bytě nebo domě? Toužíte po moderním a komfortním bydlení ve vlastním domě se zahradou? Dokonalý rodinný dům přesně podle vašich přání se pro vás brzy může stát realitou. Vyberte si architektonickou studii s

projít na článek

Typové domy KOMPAKT

Nová řada typových domů z projekce RD STYL, která splňuje všechny požadavky současné doby.

projít na článek

Připravíme grafiku pro Vaše projekty

Připravíme grafické materiály pro Vaše projekty, design manuál pro vaši společnost, letáčky pro Vaše akce a mnoho dalšího. The post Připravíme grafiku pro Vaše projekty first appeared on KP print s.r.o..

projít na článek

Typové domy OPTIMAL

Jedna z nejoblíbenějších typových řad v rámci portfolia společnost RD STYL. Můžete vybírat ze dvou variant domů řady OPTIMAL.

projít na článek