IFAT Indie, září 2022

Vážení obchodní partneři, s potěšením Vás zveme na veletrh IFAT, který se bude konat v Bombaji, Indii ve dnech 28. – 30. září 2022. Po dlouhé a náročné době Vám máme možnost představit nová řešení v oblasti terciárního dočištění. Přijďte nás navštívit na stánek č. J051 v hale 1. Těšíme se na Vás! Váš IN-EKO TEAM The post IFAT Indie, září 2022 appeared first on IN-EKO.

projít na článek

IFAT 2022

Vážení obchodní partneři, rádi bychom Vás pozvali na veletrh IFAT, který se bude konat v Mnichově ve

projít na článek

IFAT invitation

https://www.in-eko.cz/wp-content/themes/ineko-theme/assets/videos/IFAT_video_invitation.mp4 The post IFAT invitation appeared first on IN-EKO.

projít na článek

IFAT 2018

Rádi bychom Vám poděkovali za návštěvu našeho stánku na veletrhu IFAT 2018, který se konal minulý týden v Mnichově. Velice rádi jsme se s Vámi osobně setkali a představili Vám naše řešení v oblasti čištění odpadních vod. Neváhejte nás prosím kontaktovat,

projít na článek

Turistická Víza do Indie: e-Tourist Visa

Jak si vyřídit turistická víza do Indie? "e-Tourist Visa". Vyhotovení víz přes internet bez návštěvy Indické ambasády. Platnost: 30 dní, 365 dní a 5 let od příletu do Indie. Maximální délka pobytu v Indii: 180 dní. INDIE - Cestování po Indii.

projít na článek

INDIE z Ostravy 11 684 Kč

Zajímavou destinací, kam se dá doletět s přestupem z Ostravy je i Indie. Zpáteční letenky z Ostravy do Nového Dillí s jedním přestupem ve Varšavě jsou dostupné už za 11 684 Kč. Za tuto cenu pořídíme termíny od jara až do podzimu. V ceně je příruční zavaza

projít na článek