Hurá do školy

Každý rok se naši prvňáčci těší nejen na setkání s kamarády ze školky, ale i na jejich paní učitelky.

projít na článek

Ze školky do školy

Máte doma předškoláky? Chcete jim pomoci, aby zvládli vstup do školy bez potíží? Nejste si jistí, co všechno by měli zvládat? Pak jste tu správně! Připravili jsme pro vás seriál Ze školky do školy s jednoduchými tipy, jak v rámci každodenních činností pot

projít na článek

Oznámení ředitele školy - Informace o provozu školy

V pondělí 27.11. zůstává ZŠ a MŠ Chanovice v provozu v plném rozsahu.  Zaměstnanci školy se k plánované stávce nepřipojí, ale její požadavky podpoří symbolicky. 

projít na článek

Nalezené klíče

Nalezené klíče --------------------- Před budovou školy byl nalezen svazek klíčů / pro dospěláka patrně/. Je momentálně uschován v ředitelně školy. Informace podá pouze ředitelka školy na telefonu : 604758362 Důležitý je popis hledaného svazku.

projít na článek

Zápis do Mateřské školy Adršpach

 ZÁPIS DO MATEŘSKÉ ŠKOLY, ADRŠPACH NA ŠKOLNÍ ROK 2024/25   Zápis do MATEŘSKÉ ŠKOLY, Adršpach proběhne  22. 5. 2024  od 8.00 – 14.30 v budově mateřské školy […] The post Zápis do Mateřské školy Adršpach first appeared on Základní škola a mateřská škola, Ad

projít na článek

PĚŠKY DO ŠKOLY

Pojďme s dětmi bezpečně! Od 18.9. 22. 9. se poprvé účastníme výzvy Pěšky do školy. Cílem je zvýšit počet dětí, které se budou pravidelně dopravovat do MŠ pěšky. Čím méně aut přijede až před školu, tím bezpečněji a příjemněji tam bude i pro Vaše děti.

projít na článek