Hledáme talent!

Jste nedočkaví a již teď se Vám honí hlavou, co všechno na Vás čeká v kempu? Nejste si jisti některými aktivitami nebo jste naopak ostřílení borci v netradiční oblasti a chcete se předvést? Neváhejte a napište nám email…

projít na článek

Hledáme posily do týmu

Právě hledáme: Vedoucího montáže, Konstruktéra jednoúčelových strojů, Elektromechanika, Elektroprojektanta. Více informací v sekci Kariéra Článek Hledáme posily do týmu se nejdříve objevil na Provys.

projít na článek

Hledáme nové lektory

Bavilo by vás učit angličtinu, němčinu, španělštinu? Pak hledáme právě vás. Napište nám, nebo rovnou přijďte, ať se seznámíme. Těšíme se navás. The post Hledáme nové lektory appeared first on Centrum Vzdělávání.

projít na článek

Hledáme studenty a učitele

Hledáme studenty a učitele na doučování školních předmětů. Zavolejte nebo napište, pokud splníte naše požadavky, určitě se domluvíme. The post Hledáme studenty a učitele appeared first on Centrum Vzdělávání.

projít na článek

Talent roku

Naše bývalá studentka, Emilie Jana Pinterová, získala titul Talent roku.Titul uděluje město Ostrava vysokoškolákům, kteří vynikají svými studijními, vědeckými a společensky prospěšnými aktivitami.

projít na článek

Hledáme školního psychologa

Jste psychologem nebo psycholožkou a rádi byste pracovali ve školním prostředí? Výborně! Právě Vás totiž hledáme na pozici školního psychologa pro Gymnázium Dačice od září 2020.

projít na článek