Hankook Carboniacup zahájil sezónu 2023 na mosteckém autodromu

Po zimní přestávce si účastníci Panattoni Racing Day v Mostě konaném na Autodromu v Mostě vyzkoušeli novou, nebo jen trochu vylepšenou techniku na prvních závodech Hankook Carboniacupu, tedy závodů na okruzích v kategoriích cestovních aut, sériových cestovních aut, speciálů a prototypů nebo formulových monopostů.

projít na článek

Carboniacup zahájil sezónu za chladného počasí v Mostě

Na autodromu v Mostě začala již 12. sezóna okruhových závodů, a jak by našinec řekl, kde jinde by měl Carboniacup začínat.

projít na článek

Panattoni Racing Day v Mostě zahájí třináctou sezónu

Letošní sezónu zahajuje Hankook Carboniacup opět na domácím autodromu v Mostě, kde uvidíme více, jak 100 vozů. Vstup pro diváky do prostoru depa i na tribuny máme opět zdarma.

projít na článek

Carboniacup v Mostě zahájil svou devátou sezónu

Devátou závodní sezónu zahájil Carboniacup jak jinak, než na domácí trati autodromu v Mostě. Garantem tohoto závodu a finanční prostředky vložila firma Lutopol, a tak se tento závodní den jmenoval Lutopol Racing Day. Sto pilotů brázdilo autodrom v trénink

projít na článek

Hankook Carboniacup hostí Slovakia Ring

Slovenský autodrom u Orechovej Potoni hostí letos už druhý díl okruhového poháru s názvem Hankook Carboniacup, tedy v jeho již třinácté závodní sezóně.

projít na článek

Buggyra zahájila v Mostě testování na okruhovou sezonu 2017

Roudnický tým Buggyra International Racing zahájil ve středu 2. listopadu na mosteckém autodromu testovací program na novou okruhovou sezonu 2017. Do Mostu přijeli se svými speciálními tahači i oba jezdci, Adam Lacko a Jiří Forman.

projít na článek