Halový přebor Zlínského kraje - Tristan Slunečný přeborníkem na 800m žáků

V sobotu 29. 1. se v atletické hale v Ostravě konal přebor Olomouckého a Zlínského kraje žactva. Kroměříž vyslala do bojů o medaile 6 mladých atletů. Svěřenci trenérů Petra Hudečka, Vojtěcha Březky a Zuzany Osinové se však v žádném případě neztratili a téměř ve všech případech se mohli radovat z vylepšení osobních rekordů. Nejvíce byl vidět  Dan Tristan Slunečný , který si poradil se všemi soupeři na 800 metrů a na trati 1500 metrů podlehl pouze jednomu závodníkovi. Kromě zlaté a stříbrné medaile si odvezl i nová osobní maxima. Velmi dobře se vedlo i  Danielu Sommerovi , který si dosprintoval pro stříbro na stopadesátce a bronz na šedesátce.

projít na článek

Tristan Slunečný halovým vícemistrem ČR starších žáků v běhu na 3000m

I na halovém Mistrovství České republiky nepřestal Tristan Slunečný udivovat ve svých výkonech! V běhu starších žáků na 3000 m si - i po prodělaném pádu v průběhu závodu - doběhl pro krásnou stříbrnou medaili a navíc v novém osobním rekordu 9:50,66 min .!

projít na článek

Krejčiříková a Šrotíř přeborníci Zlínského kraje

24. 8. 2022 se na stadionu v Uherském Hradišti konal krajský přebor jednotlivců Zlínského kraje mladšího a staršího žactva. Kroměřížská atletika zde měla své zastoupení. Největšího úspěchu dosáhli Max Šrotíř a Jana Krejčiříková, kteří se stali přeborníky

projít na článek

Územní halový přebor v rybolovné technice Nepomuk

Pozvánka na Územní halový přebor v rybolovné technice, který pořádá ČRS, z. s., místní organizace Nepomuk.

projít na článek

Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže

Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor mládeže a RT ve spolupráci s ČRS, z. s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže - podzimní kolo...

projít na článek

Halový územní přebor mládeže v rybolovné technice- výsledky

Západočeský územní svaz, odbor rybolovné techniky a MO Kdyně uspořádal 9. prosince 2018 Halový územní přebor mládeže v rybolovné technice. Přinášíme výsledky z tohoto turnaje.

projít na článek