Hadice EVA

Hadice Eva vhodné pro domácí a průmyslové vysavače

projít na článek

Není hadice jako hadice

Pojem průmyslová hadice neznamená že se jeden typ hadice hodí do všech průmyslů. Proto nabízíme hadice s různým složením polyuretanu či jiného materiálu.

projít na článek

Tepelně izolované hadice všech možných kombinací

Hadice tepelně izolované, vhodné pro odtah plynů, spalin, všude tam, kde je požadavek na tepelnou izolaci jak uvnitř, tak i ze vnějšku. Možno kombinovat jakékoliv druhy hadice od kovových po hadice typu Klin. Široký výběr průměrů.

projít na článek

Hadice pro elektrocentrály a výfukové plyny

Firma Rondo vyrábí produkty, které se pro takové aplikace dokonale hodí. Kovové hadice, které se vyrábí v našich výrobních závodech v Katowicích, jsou ideálním řešením pro lidi, kteří hledají řešení pro rychlou instalaci hadice a těsné připojení hadice k

projít na článek

Hadice pro dostávání pilin pro stolárny a hobby využití

Hledáte cenově dostupně a zároveň kvalitní hadice pro odsávání odpadu při obrábění dřeva či kovu? Tak jste na správném místě. Hadice PUR Folie Ultra Lehké MB jsou ideálním řešením.

projít na článek

Hadice pro pletové kotle

Antistatická, velmi flexibilní, hladká a otěruvzdorná hadice PUR ELASTIK MB používaná především v dřevařském průmyslu je nejběžnějším řešením pro podávání pelet. Hladkost vnitřního povrchu hadice zajišťuje volný přenos suroviny do hořákové komory a poskyt

projít na článek