Grandfinále Carboniacupu rozdalo poslední poháry

Poslední letošní závod mají za sebou jezdci Carboniacupu, kteří se v hojném počtu vydali do Mostu posbírat poslední letošní vavříny, v neděli se tedy odjel chladný a zároveň poslední letošní závod s názvem garanta Zeknova Racing Day.

projít na článek

Poslední závod sezóny Carboniacupu uvidí opět Autodrom Most

F-Drive Racing Day, neboli Grandfinále letošního ročníku Carboniacupu uvidí diváci zdarma opět na domácím Autodromu v Mostě.

projít na článek

Grandfinále Carboniacup 2021 přivítá Autodrom Most

Další ročník Carboniacupu přiblížil se svému cíli a v Mostě na nás čeká na Grandfinále s garantem firmou Zeknova a hned 112 přihlášených jezdců, tedy se bude určitě na co koukat. Pozveme Vás tedy tímto na Zeknova Racing Day.

projít na článek

Loučení se sezónou Carboniacupu 2022 ve velkém stylu

F-DRIVE Racing Day, neboli Grandfinále a tím i ukončení letošního ročníku Carboniacupu proběhlo na Autodromu v Mostě s plnými startovními rošty. Dokonce dorazilo i velké množství diváků.

projít na článek

Most očekává plný rošt v Carboniacupu, Grand Finále je za dveřmi

Autodrom Most bude tento týden v neděli 13.10. hostit už deváté grandfinále závodů Carboniacupu, do kterého své finanční prostředky vložila firma Rexonix a nese název dne Rexonix Racing Day. A ve velkém finále bude opravdu na co koukat, neboť startovní li

projít na článek

Finále Carboniacupu v Mostě a plný rošt

Osmý ročník Carboniacupu uzavřel sezónu na domácí trati v Mostě za burácení motorů plného startovního roštu a to celkem za účasti 104 vozů. Rok se s rokem sešel a opět máme za sebou poslední klání klubových závodů Carboniacupu, který při posledním závodu

projít na článek