Google Page Experience Update: květen 2021

Google ohlásil další aktualizaci vyhledávacího algoritmu jménem Page Experience Update. Její podstatou bude to, co Google vnímá jako rozhodující při konzumaci webu - tedy krom obsahu samého...

projít na článek

Sales list update (23.04.2020)

Hello guys!I have added 36 new plants to my sales list, so remember to take a look at my shop page. All the new plants are marked with the word new in red!Happy growing,Michal The post Sales list update (23.04.2020) appeared first on haworthia.cz.

projít na článek

Květen 2021

#foogallery-gallery-16402 .fg-image { width: 150px; } cofcofdavcofsdrcofsdrsdrcofsdrcofdavcofcofcofcofcofsdrcofcofcofcofcofcofcofcofsdrsdrdavsdrsdrdav #foogallery-gallery-16375 .fg-image { width: 150px; }

projít na článek

Anniversary Update uvádí Preview 14316

Co přinese Anniversary Update Windows 10 v létě již nyní mohou ochutnat insideři rychlého okruhu aktualizací.

projít na článek

SvětAndroida.cz // To je průšvih! Xiaomi vydalo vadný update pro Mi Box

Multimediální centrum Xiaomi Mi Box S dostalo update na Android TV 12 Spousta uživatelů si stěžuje na závažné chyby a omezení funkcí Xiaomi zareagovalo stažením aktualizace z oběhu Mi Box od Xiaomi se řadí k nejoblíbenějším multimediálním centrům v Česku.

projít na článek

Výroční update způsobuje zamrzání Windows 10

Dlouho očekávaný Anniversary update ústí v mnoha případech v zamrzání a naprostou nefunkčnost Windows 10. Děje se tak bez ohledu na konfiguraci hardwaru a softwaru daného počítače.

projít na článek