GDPR - souhlas se zpracováním osobních údajů

Zpracování osobních údajů 1. Udělujete tímto souhlas společnosti AKTUAL, s.r.o., se sídlem Vrážská 1507, Praha 5, IČ: 60200219, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u MOS v Praze, oddíl C, vložka 25065, kontaktní a korespondenční adresa AKTUAL, s.r.o., Revoluční 11/725, 11000 Praha 1 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje: jméno a příjmení, fakturační, popř. doručovací adresa nebo název společnosti, fakturační, popř. doručovací adresa IČ a DIČ je-li odběratelem podnikatelský subjekt e-mail telefonní číslo číslo bankovního účtu informaci o objednaném zboží a jeho cenu 2. Osobní údaje zpracováváme za účelem vyřízení objednávky a řešení případných reklamací. Právním důvodem tohoto zpracování je plnění smlouvy. Pro ú...

projít na článek

GDPR

Informace o zpracování osobních údajů Na základě § 3 zákona 565/1990 sb. o místních poplatcích jsme povinni vést ubytovací knihu a v ní evidovat po dobu minimálně 6 let následující osobní údaje: Jméno a příjmení, adresu trvalého pobytu, číslo občanského

projít na článek

Zásady zpracování osobních údajů

V naší organizaci považujeme osobní údaje za velmi cenné informace a podle toho s nimi také nakládáme. Prosíme přečtěte si, jak k ochraně osobních údajů přistupujeme. Pokud byste s jakýmkoliv bodem nesouhlasili, kontaktujte nás .

projít na článek

Darujte vánoční dárkové poukazy

Obdarujte své blízké dárkovým poukazem na motokáry pro děti i dospělé. Zvolte si počet jízd a o zbytek se postaráme my. Objednávkový formulář je zde na webu v sekci Poukazy.

projít na článek

Začíná zimní přestávka

Začátkem listopadu nám začíná zimní pauza. Půjčovna bude otevřena opět až po zimě dle aktuálního počasí, nejspíše na přelomu března a dubna. Užijte si zimu a těšíme se zase na jaře 2023.

projít na článek

V pátek 25.08. je z tech. důvodů zavřeno

V pátek 25. 08. 2023 máme z technických důvodů zavřeno. Otevřeno bude opět normálně od soboty 26. 08. 2023 dle kalendáře obsazenosti. Děkujeme za pochopení a naviděnou.

projít na článek