Fyziocentrum Praha Nové Butovice

Hledáme zkušené fyzioterapeuty, absolventy i studenty. Každý fyzioterapeut a rehabilitační lékař, který má chuť se rozvíjet, má u nás dveře otevřené. Přidejte se k týmu lidí, pro které je fyzioterapie vášní. Navracíme kvalitu a radost zpět do života mnohých pacientů a to je náš cíl. Chceme být lepší – učíme se, vzděláváme se. Pracujeme s tím, co máme, a umíme zatnout zuby, když je to třeba. Jsme skvělá parta, chováme se k sobě jako přátelé – ti si pomáhají a zažívají spoustu legrace. Většina je nás ve věku 25-45 let. A máme tu pár zkušených matadorů, kteří se rádi podělí o své know-how. Všechny nás spojuje důvěra, otevřenost a pozitivita. Za co nás pacienti oceňují? Že jim pomůžeme. Proto k nám chodí. Pěkné prostředí. Také léčí. Dodržování času terapií. Terapie domluvená na 10:30 začíná v 10:30. Lidské a přitom profesionální chování. Úsměv a pochopení občas léčí stejně jako ruce. Co můžete očekávat Vy: Odpovídající mzdu podle absolvovaných certifikovaných kurzů, zkušeností, schopností a osobního nasazení + pololetní odměny až 20 000 Kč ročně 5 týdnů dovolené + 3 sick days Moderní a příjemné pracoviště s denním světlem Možnost vybrat si velké odborné kurzy (Mobilizace, McKenzie, ACT, Spirální dynamika, Bobath, BPP, PNF, apod.) a 80% vám uhradíme my Každý rok si můžete vybrat kratší kurzy, které Vás zajímají – máte na to individuální rozpočet Hlavní fyzioterapeut je tu primárně pro Vás – můžete s ní/ním cokoliv konzultovat Rehabilitační lékař je na každém našem pracovišti a bude pro Vás mít dveře otevřené, kdykoliv to budete potřebovat Vedení terapie je plně na Vás, máte k dispozici svoje PC, dokumentaci vedeme elektronicky My očekáváme, že: Budete vykonávat práci fyzioterapeuta podle nejlepšího vědomí a svědomí Budete se chtít kontinuálně vzdělávat Budete spolupracovat s hlavním fyzioterapeutem a rehabilitačním lékařem Přijdete s nápady na zlepšení práce, terapie či provozu, protože každý nápad se cení Článek Fyziocentrum Praha Nové Butovice se nejdříve objevil na ASFČR.

projít na článek

Vyberte si brýle s 20% slevou

Víte, že pacienti Oční kliniky NeoVize Praha mají 20 % slevu na brýle pořízené v OptoVizi Praha? Využijte této možnosti a přijďte si vybrat nové brýle. Váháte, zda vám současné dioptrie dostačují? Stavte se na naší klinice vedle optiky na preventivní vyše

projít na článek

TELEHOUSE Praha

5.6.2023 jsme dokončili další dílčí zakázku ,,Interiérové vybavení kanceláří v BUDOVĚ TELEHOUSE PRAHA“ pro stavební firmu SYNER Group s.r.o.

projít na článek

Primark Praha otevřen

Po koronavirových odkladech konečně otevře pražská pobočka Primarku. Irský módní gigant oznámil, že v nové prodejně na Václavském náměstí budeme moci nakupovat od 14. června.

projít na článek

OC Eden Praha

Pro OC Eden jsme dodávali a montovali dilatační lišty do garáží.

projít na článek

JIŽ 30 LET S VÁMI

Společnost SPEEL PRAHA, registrovaná 5. srpna 1993, od prvního dne vynakládá velké úsilí prosadit se na trhu avioniky pro vojenské letectví. Počínaje výrobou systémů pro záznam dat pro různá letadla, SPEEL PRAHA nedávno rozšířil své výrobní portfolio o

projít na článek