Frisbee Park Lipno

Co třeba zkusit klasickou hru s frisbee - létajícím talířem trochu jinak? U výstupní stanice lanovky se můžete ve Frisbee parku strefovat hned několika druhy létajících talířů do kovového zavěšeného koše.

projít na článek

Lanový park Lipno

Lanový park s nádherným výhledem na Lipno nabízí přes 500m dobrodružství. Samozřejmostí je podpora vyškolených instruktorů. Je pro Vás přichystáno několik druhů lanových cest vhodných pro dospělé, děti, ale i skupiny.

projít na článek

Rekreační park Riviera Lipno

Rekreační park Riviera Lipno přináší komfort mezinárodního rekreačního střediska přímo na břehu lipenské přehrady. Každý apartmán zde má vlastní kuchyň, koupelnu a obývací část

projít na článek

Bike Park Lipno

Netradiční zábava s trochou bezpečného adrenalinu Vás čeká v Bikeparku Lipno. Vzrušující a přitom bezpečný sjezd zvládnou děti i začátečníci.

projít na článek

Skiareál Lipno

Ve Skiareálu Lipno na Vás čekají bezpečné, perfektně upravené a zasněžované sjezdovky, špičkově vybavené výukové hřiště Fox park s pojízdnými koberci, tři čtyřsedačkové lanovky, jedna dvousedačková lanovka, skicrossová dráha i snowpark.

projít na článek

Ve Skiareálu Lipno jsou v provozu od 26.1. všechny lanovky a od 27.1. večerní lyžování!

Ve skiareálu Lipno všechny lanovky v provozu! Zalyžovat si můžete na sjezdovkách Jezerní, Promenádní, Dámská, Lišáka Foxe, Spojovací a od dnešního dne i Lipenská ... Od pátku 27.1. možné i večerní lyžová

projít na článek