Francie na kole – Nice a Azurové pobřeží

„Chtěl bych do Nicy,“ říká nesměle Pierre Richard ve známé francouzské komedii. Kdo by nechtěl okusit atmosféru prosluněného jihofrancouzského regionu. Už s prvním pohledem do mapy zjistíte, že rozmanitost této nejvýchodnější části Provence rozhodně nechybí. Ať už jde o historii, kulturu nebo přírodu a s tím spojené zážitky na kole.

projít na článek

Projížďkou na kole můžete pomoci dětem s leukémií

Na kole dětem Ladovým krajem je jednou ze série jízd pod záštitou projektu Na kole dětem. S myšlenkou uspořádat charitativní jízdu v Ladově kraji přišla hejtmanka Středočeského kraje a mnichovická občanka Petra Pecková.

projít na článek

Vrcholky Hřebečského hřbetu na kole

Před týdnem na běžkách, dneska na kole Taková jedna vcelku bezvýznamná a nepříliš zajímavá vyjížďka za účelem získání bodů do sbírky.

projít na článek

FOTOEDITORIAL Francie UNESCO St. Michel

Unikátní památka zapsaná do seznamu UNESCO, Mont-Saint-Michel Hora sv. Michaela, je žulový, 80 metrů vysoký, přílivový ostrov, na kterém žije jen kolem 40 obyvatel. The post FOTOEDITORIAL Francie UNESCO St. Michel appeared first on Exoticky.cz.

projít na článek

Čoko lanýž obalený hořkým kakaovým práškem z Francie

Dárek čokoládový lanýž obalený hořkým kakaovým práškem Lanýž obalený kakaovým práškem z Francie Vynikající čokoládový lanýž obalený hořkým kakaovým práškem z domovské Francie od největšího výrobce této speciality.

projít na článek

Vědci potvrdili, že na dně Atlantského oceánu v oblasti Bermudského trojúhelníku u pobřeží Kuby leží gigantické město s pyramidami a sfingami.

Vědci potvrdili, že na dně Atlantského oceánu v oblasti Bermudského trojúhelníku u pobřeží Kuby leží gigantické město s pyramidami a sfingami. Potopené město, které podle kanadských výzkumníků vykazuje znaky vyspělé civilizace, objevili Paul Weinzweig

projít na článek