Fotogalerie z koncertu na Vysočině (27.10.)

Mám rád kapelu Žalozpěv, kterou vede Jiří Nohel. Jejich hudba je silná a dokonale srostlá s krajem, ve kterém muzikanti žijí. Bylo mi proto potěšením zahrát na křtu jejich nového alba Březiny v místě vpravdě originálním - v prostoru bývalé výletní restaurace v lesoparku Letná na okraji Velké Bíteše. Krom Žalozpěvu a Linharta se na pódiu objevil také další Jiří, jehož písně mám velmi rád - Jiří Smrž. Dva jeho texty také obsahuje nové CD a krom jeho písní došlo také na čtení mimořádně krátkého románu :-). Celý koncert byl rámován výstavou obrazů Miloše Slámy, z nichž Vysočina přímo dýchá... Autorkou fotoreportáže je Lucie Haschková a najdete ji zde . www.zalozpev.cz    www.zalozpev.cz/audio.php    www.milosslama.cz

projít na článek

Nové fotogalerie z koncertů

Tři nové fotogalerie z nedávných koncertů v pražské Čajovně jedna báseň, v Malé scéně v Ústí nad Orlicí a z hostování na soutěži Notování najdete ve fotorubrice Sólové koncerty .

projít na článek

Nové fotogalerie

Na stránkách přibyly nové fotogalerie - z březnové Rybynaruby s Cainem , z březnového koncertu na zámku Loučeň a z pražského takřečeného křtu Autobusu do Podbořan.

projít na článek

Fotogalerie z koncertu v Kaštanu

Díky Martinovi Myslivcovi máme řadu vydařených fotografií z nedávného koncertu v pražském klubu Kaštan (23.5.), kapela ve složení Josef Štěpánek, Marek Štifter, Martin Kopřiva, Luka Šuto & Iva Pazderková jakožto milá pódiová návštěva. Celá galerie zde .

projít na článek

Fotografie z koncertu Linhart & Štěpánek v Praze v Kaštanu

Tento koncert jsme si užili opravdu mimořádně. Děkujeme M artinovi Myslivcovi za fotografie!  Celá fotogalerie zde .

projít na článek

Vybrané realizované projekty za rok 2021

Vkusná vstupní předsíň rodinný dům v Brušperku FOTOGALERIE/ PO [See image gallery at www.terezadrozd.cz] FOTOGALERIE/ PŘED [See image gallery at www.terezadrozd.cz] Ložnice a dětský pokoj v Lysůvkách u Frýdku-Místku FOTOGALERIE/ PO [See image galler

projít na článek