FOTOALBUM ZV

Dřevěné fotoalbum Zdeněk & Veronika je album vytvořené na zakázku s ručně vyfrézovaným osobním nápisem. The post FOTOALBUM ZV appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

FOTOALBUM KM

Dřevěné fotoalbum K&M je album vytvořené na zakázku s ručně vyfrézovanými iniciálami. The post FOTOALBUM KM appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

FOTOALBUM DV

Dřevěné fotoalbum Dan & Vendy je album vytvořené na zakázku s ručně vyfrézovaným osobním nápisem. The post FOTOALBUM DV appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

FOTOALBUM MJ

Dřevěné fotoalbum Míša & Jířa je album vytvořené na zakázku s ručně vyfrézovaným osobním nápisem. The post FOTOALBUM MJ appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

FOTOALBUM POLÍVKOVI

Dřevěné fotoalbum vytvořené na zakázku. Album je vázané na způsob francouzské vazby s vyfrézovaným osobním nápisem. The post FOTOALBUM POLÍVKOVI appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

FOTOALBUM KK

Dřevěné fotoalbum K&K je svatební album vytvořené na zakázku. Desky jsou zdobeny ručně frézovanými iniciálami novomanželů. Knižní blok je svázaný z již dodaných fotografií tištěných na fotopapíře A4. The post FOTOALBUM KK appeared first on Umělecká dí

projít na článek