Fotbal na Hlávkově základní škole

Od září 2009 se mladí schízí každý čtvtek na Hlávkově škole, kde spolu hrají halový fotbal. Fotbal určen pro všechny teanegery, kteří rádi sportují a navazují nová přátelství.

projít na článek

Nízkoprahové služby sboru

Stejně jako minulý rok tak i tento rok se každý čtvrtek koná fotbal v tělocvičně místní základní školy a také pravidelně navštěvujeme dětský domov.

projít na článek

Dárky pro fotbalisty láhve a sklo na alkohol | FOTBAL

Dárek flaška kopaná, fotbal láhev Dárková láhev, dárek pro fotbalistu Dárkový koš láhev a sklo. Fotbalová lavička vybavená 6 štamprlemi a láhví. Skleněný fotbalový míč lze sundat a postavit nezávisle na liavičce. Můžete si přikoupit i vypálení textu na l

projít na článek

Fotbalové utkání

Za zeleným údolím vmalované vesnici žije několik dětí. Všechny mají rády jednu hru. Fotbal. Každý den všichni kopou do míče, zkoušejí kličky, nahrávky, ale hlavně se učí spolupracovat abýt kolektivní hráči. Fotbal není jen otom kopat do balónu adávat rány

projít na článek

Ukázková lekce sebeobrany pro ZŠ Glowackého

Na základní škole Glowackého jsme 16. 11. 2022 v rámci účelu našeho spolku - vzdělávání v oblasti sebeobrany - pro žáky 6. třídy zrealizovali ukázkovou lekci sebeobrany. Bylo to super a děkujeme!

projít na článek

Baagl Školní aktovka Ergo Fotbal A-31350 (A-31550)

Cena: 2 499,00 Kč vč. DPH 21 %Výrobce: BaaglVhodný od 1. - 3. třídy

projít na článek