Firemní školení

Informujeme Vás, že dne 10.5.2019 od 11:00 probíhá celozávodní školení mimo areál firmy Plastpol, s.r.o. Z tohoto důvodu bude firma uzavřena. Děkujeme za pochopení. The post Firemní školení first appeared on Plastpol, s.r.o..

projít na článek

Firemní video první

Reklamní firemní video. Technické kamerové záběry výrobních procesů. Náborové prezentační video. Článek Firemní video první se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

Fotokoutek na firemní akci

WE CAN vytvořit fotokoutek i reportážně zaznamenat Vaši firemní akci Článek Fotokoutek na firemní akci se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

SPECIFIC OkP školení

Legislativa okolo leteckých práci dronem se stále vyvíjí. https://www.filmark.cz/letecke-prace-specific/ Článek SPECIFIC OkP školení se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

Vánoční firemní večírek

Vánoční party ve firmě podle Vašich představ Rádi pro Vás vytvoříme řešení vánočních večírků na míru Chystáte firemní večírek, výročí firmy, vánoční večírek, firemní akci nebo setkání s obchodními partnery? Připravíme Vám program na firemní akci či večíre

projít na článek

Video z firemní akce

Článek Video z firemní akce se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek