Filmark ŠKOLA

Natáčení a fotografování dronem. Co udělat proto, aby Vaše letecké fotografie byli TOP? Správné nastavení dronu a ovladače. Ideální kompozice a expozice. Formáty záznamů a na co si dát při létání pozor. ZDROJ: FB STRABAG https://www.facebook.com/strabagcesko/posts/2859023964399555 Článek Filmark ŠKOLA se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

Doporučuji ke spolupráci. J. Dušek, ŠKODA AUTO Vysoká škola

Filmark převede Vaše představy do profesionální podoby. https://fb.watch/d5KWX0Sa3i/ Více jak deset let se specializujeme na osobní a firemní propagaci filmem a fotografií. https://www.filmark.cz/society/ Článek D

projít na článek

Doporučení

Filmark převede Vaše představy do profesionální podoby. Doporučuji ke spolupráci. J. Dušek, ŠKODA AUTO Vysoká škola Ředitel Škody Auto Vysoká Škola, Ing. Jan Dušek Článek Doporučení se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

Zprávy na ČT 1 se záběry Filmark

Letecké záběry Filmark ze zátěžové zkoušky Libeňského mostu v televizním vysílání. Článek Zprávy na ČT 1 se záběry Filmark se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

Filmark VAN ONE

Netradiční fotografie a filmy nejen dopravních staveb vyžadují netradiční dopravní prostředek. Proto jsme pořídili tuto offroad dodávku Jeep Commander 3.0 CDR 44 Částečná, nebo úplná postprodukce bude probíhat ihned po pořízení záběrů v opravdovém t

projít na článek

Letecké práce SPECIFIC

Jako jedni z mála v České Republice máme osvědčení A2 + oprávnění SPECIFIC. Můžeme létat ve městech, obcích a na dalších místech, kde je provoz běžných dronů zakázán. Stále samozřejmě není možné létat úplně všude, více třeba zde https://letejtezodpovedne.

projít na článek