Festival KAMEN!CE winter edition měl velký úspěch!

V pátek 24. února proběhl v domě kultury první ročník zimního vydání festivalu KAMEN!CE. Ač se jednalo o první ročník, pořadatelé postavili velmi zajímavý program, který nalákal do domu kultury téměř 500 milovníků kvalitní muziky. Dům kultury akci podobného typu zažil vůbec poprvé. Na pódiu se v průběhu večera a noci vystřídalo šest kapel v čele s hlavními vystupujícími Mňága a Žďorp a PSH. Celá akce se poměrně hezky vydařila, vše fungovalo skvěle. Menší výhrady byly k frontám na obou barech, které v hlavních časech byly poměrně dlouhé. Do budoucna už máme několik zlepšovacích návrhů, jak tyto situace řešit. Samozřejmě je na místě poděkovat zejména všem návštěvníkům, kteří KAMEN!CI winter edition navštívili. Dále děkujeme všem brigádníkům, pomocníkům, zvukařům, barmanům a v neposlední řadě také Vlastovi z domu kultury.   Jakub Bureš – KaCR Článek Festival KAMEN!CE winter edition měl velký úspěch! se nejdříve objevil na Česká Kamenice.

projít na článek

Prague Winter Sweet Festival 2017

5. 11. se v Hybernské 4 uskuteční Prague Winter Sweet Festival, který nabídne zmrzliny, gelato, donuty, makronky, cukroví, perníčky a další sladké. V nabídce bude také horká čokoláda nebo káva, a to i takové speciality, jako je perníkové latte. Pro tuto u

projít na článek

3000 brusný kámen TAIDEA

Kvalitní brusný kámen jemné zrnitosti na doleštění již nabroušeného ostří. Kámen je dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou. Kámen je vhodný pro broušení pod vodou i olejem. Brusné kameny Taidea mají skvělý poměr cena a výkon.

projít na článek

1500 brusný kámen TAIDEA

Kvalitní brusný kámen střední zrnitosti na přebroušení již vytvarovaného ostří. Kámen je dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou. Kámen je vhodný pro broušení pod vodou i olejem. Brusné kameny Taidea mají skvělý poměr cena a výkon.

projít na článek

240 brusný kámen TAIDEA VYPRODÁNO

Kvalitní brusný kámen hrubé zrnitosti na základní přebroušení tupého ostří. Kámen je dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou. Kámen je vhodný pro broušení pod vodou i olejem. Brusné kameny Taidea mají skvělý poměr cena a výkon.

projít na článek

Tropical Islands Německý úspěch?

Zábavní park Tropical Islands se nachází přibližně 60km na jihovýchod od Berlína. Jedná se o největší zábavní park tohoto druhu v Evropě a některé jeho parametry drží světový primát. Pojďme se na tento malý Evropský zázrak, ale podívat nejprve z úplně jin

projít na článek