Fascinující svět hudby

FASCINUJÍCÍ SVĚT HUDBY Plzeňští skladatelé 21.století Čtvrtek 13.6.2019 19.00 hodin, Galerie města Plzně, nám. Republiky 40 Koncert koslavě významného jubilea Karla Pexidra aJana Slimáčkaúčinkují: Sojkovo kvarteto (Martin Kos, Martin Kaplan housle, Josef Fiala viola, Hana Vítková violoncello) aAlena Tichá ( cembalo )program: Karel Pexidr, Jan Slimáček, Jiří Bezděk, Vojtěch Frank Koncert [] The post Fascinující svět hudby appeared first on Galerie města Plzně.

projít na článek

LÉČBA HUDBOU

O tom, že má na nás hudba emoční a duchovní vliv, není sporu. Zážitek z poslechu „new age“ hudby může katarzně změnit náš pohled na svět, naše vědomí a tím i naši fyzickou „formu“.

projít na článek

ZRCADLO SVĚTA !

ZRCADLO SVĚTA ! Váš svět je to, co si o něm myslíte. Svět jako zrcadlo odráží váš vztah k němu. Život je hra, v níž svět neustále dává svým obyvatelům jednu jedinou hádanku: ´´Hádejte jaký jsem?´´ Každý odpovídá v souladu se svými představami: ´´

projít na článek

Svět pečuje !

Svět pečuje ! Přijměte pevné stanovisko: ´´Můj svět o mě pečuje, stará se o mě, o mé blaho, servíruje mi jen to nejlepší´´ Při setkávání s jakýmikoli, třeba i nejméně významnými okolnostmi, si vždy opakujte tuto formulaci. Dělejte to v každém př

projít na článek

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Môžete ho upraviť alebo vymazať a potom už len začať písať! The post Ahoj svet! appeared first on EMA2.

projít na článek