EtikArt vOC Varyáda vKarlových Varech

asd sa ds a ss das s das dd wd wq q w The post EtikArt v OC Varyáda v Karlových Varech first appeared on EtikArt Eva Jungmanová – Správný tah k sebevědomí.

projít na článek

Proč má prezentace vyprávět příběh

The post Proč má prezentace vyprávět příběh first appeared on EtikArt Eva Jungmanová – Správný tah k sebevědomí.

projít na článek

Intenzivní víkendový kurz asertivity ařešení konfliktů

sd asd sad sad s The post Intenzivní víkendový kurz asertivity a řešení konfliktů first appeared on EtikArt Eva Jungmanová – Správný tah k sebevědomí.

projít na článek

INTERCLEAN 2022 v Karlových Varech!

25. ročník konference INTERCLEAN bude v letošním roce hostit hostit hotel Thermal v Karlových Varech, který je každoročně dějištěm slavného filmového festivalu. Tradiční akce pořádaná Asociací prádelen a čistíren se uskuteční ve čtvrtek 6. října 2022.

projít na článek

Ve Varech

Jednoho dne mi jedna hodná paní oznámila, že mám možnost (a nárok) vyrazit na tři týdny do lázní. Moc míst na výběr nebylo, a protože jsem nikdy nebyl v Karlových Varech (a to bydlím už několik let na Letný a v období festivalu se asi 85% Leteňáků do Varů

projít na článek

Jak jsem se stal fotografem

Už hodně dlouho se k tomuhle textu odhodlávám a stejně tak dlouho to odkládám. Ovšem řekl bych, že konečně dozrál čas. Hodlám Vám vyprávět můj příběh. Rád bych se ze všeho vypsal, ukončil jednu životní kapitolu a zároveň se podělil s lidmi, kterým se přih

projít na článek